Bo måtte bruge pension på ledig kæreste: Dom er en katastrofe

Go down

Bo måtte bruge pension på ledig kæreste: Dom er en katastrofe

Indlæg by Gorrion on Man jan 09, 2017 11:04 pm

http://www.dr.dk/nyheder/indland/bo-maatte-bruge-pension-paa-ledig-kaereste-dom-er-en-katastrofe

Den her dom ryster absolut den Danske Grundlov i sin "grundvold" og den skal derfor ankes til landretten og om nødvendigt senere til Højesteret OMGÅENDE.
I værste fald til menneskerettigheds-domstolen!

Vi har så mange tydelige eksempler hvor fortolkningsfriheden af lovbestemmelser eller mangel af samme er blevet misbrugt GROFT.....her tænker jeg især på ressourceforløb, og til dels anden aktivering af meget syge borgere.
Så snart der er en mulighed for udnyttelse så bliver ALLE menneskelige hensyn pillet af bordet ud fra hensyn til kold kassetænkning....
Derfor har man absolut også ret i at reglen VIL blive genindført hvis ikke dommen bliver omstødt....det er så sikkert som Amen i kirken!

Nu frygter han, at loven vil blive genindført.
- De har vist en gang, at de kan lave en lorte-lov med tilbagevirkende kraft, så det kan de nok også gøre igen. Det er en katastrofe for den danske befolkning, for nu kan folketinget jo bare sige, at det er ”os, der bestemmer, hvem der skal forsørge hvem.”

Talsmand for sagsøgerne, Christian Davill, frygter også for fremtiden efter dagens dom. Han kalder dommen for en "meget ubehagelig situation for den danske nation".
avatar
Gorrion

Antal indlæg : 1439
Join date : 24/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum