Er der overhovedet investeringer tilbage i Danmark???

Go down

Er der overhovedet investeringer tilbage i Danmark???

Indlæg by Thomas on Man okt 03, 2016 4:43 pm

1000 mia er i hvert fald i udlandet!

Hvorfor ikke gå i amerikanske statsobligationer, det kan da ikke gå galt?

Alle investorer (pensionskasser mm.) har jo solgt deres aktier tilbage til virksomhederne (herunder deres stråmænd) og købt amerikanske statsobligationer. Det kan vi være temmelig sikre på, fordi DKK/EUR kursen ikke bevæger sig det store, så der er kun en vej, den bevægelse kan ske.

Man skal også se på, at Deutsche Bank og Commerzbank har store vanskeligheder (næsten så store som Nordea's).
Det vi taler om er en afvikling af finanssektoren i ECB regi.

Banker får skam ikke lov til at gå fallit; man afviklet bliver de.

Det oldgamle kneb med at "pumpe" egne aktier - det er faktisk kendt! At USA så lægger sin klamme hånd på nogle af dem ved at idømme Deutsche Bank en kæmpebøde, der fjerner de patetiske rester at den postulerede egenkapital, det kunne man have sagt sig selv.

At amerikanske skatteydere skulle have lyst til at betale for udenlandske bankers svindel? De følger ikke med i den amerikanske valgkamp! Der er ikke ét banksvin, der har lagt mærke til senator Elisabeth Warren fra Massachusetts! Hun langer gevaldigt ud efter Wells Fargo i almindelighed og ledelsen i særdeleshed. Adspurgt om hvorfor netop NU: "Hvorfor IKKE?"

Warren er nemlig ikke på valg før 2018, så nu vil hun have vippet republikanerne - og det kan med præmieidioten Trump nok godt lade sig gøre. Nu kommer der jo penge i krigskassen ved at lade Deutsche Bank betale bøder.

Det forekommer absurd, at banksvinene ikke har opdaget knebet! Nemlig at lade udenlandske banksvin betale giga-bøder, så man kan få saneret de amerikanske banker. Prøv bare at forestille sig, hvad et demokratisk senat kan gøre ved banksektoren: Det samme som Løkke og socialdemokraterne gør ved Nordea og flextumperne netop nu! Der er jo en grund til at Trump er kandidat:
Det er banksvinene, der prøver at beskytte deres insolvens. Trump er jo om nogen insolvent: Han har ikke nogen penge, at føre valgkamp for. Som Hillary's rigtige milliardær bemærkede: "Hvis Trump er så rig som han siger, hvorfor tager han så overhovedet disse 100 USD valgkampbidrag - de betyder jo ikke noget - i stedet for bare selv at betale?"

Det er som Tulletåben, der skriger op til Nordea's pibe - men penge er der ikke nogen af.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26092
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum