Stampe

Go down

Stampe

Indlæg by Thomas on Søn apr 24, 2016 12:46 am

Jeg spekulerer bare på, hvad der ligger bag dette.

Det billede siger mere end ord.

Det er nogenlunde det samme udtryk, som den små spruthysteriske Johanne fik på.

Den hårde tone mellem partierne er blevet kaldt »skolegårdsretorik« af et andet parti fra rød blok, SF, der i stedet opfordrer partierne til at gå sammen for at skabe et fælles svar på udlændingeproblematikken.

Det er nok der den er gal.

Det er Socialdemokratiets kamp mod kommunisterne, der prøver at redde deres lokale morderbander og narkohandel.

Hendes kritik kommer bl.a. efter, at Socialdemokraternes gruppeformand, Henrik Sass Larsen, har meldt ud, at partiet vil sikre, at der kommer færre flygtninge til Danmark.

Jeg er så også opmærksom på, at det er Sass-Larsen, som har forbindelsen til rockerne. Det er en forbindelse, som er nyttig for Socialdemokratiet, fordi en af måderne at bekæmpe kommunister på har altid været at gå efter deres pengeforsyning - som er narkotika (SF vil jo have legaliseret hash) - det er nok også det, der reelt finansierer terroristerne.

Man skal jo også se på, hvordan SF er faldet fra hinanden siden Thorning dannede regering. Én efter én er "ledende personligheder" blevet optaget af noget ganske andet. Nogen har nok hvisket dem i ørerne. at der nok er noget fra deres fortid som vil virke lidt uheldigt. Mest tydeligt ved Ole Sohn, der efter et kort møde med Danske Bank blev opmærksom på, at det ikke helt var nok at lukke for PET's arkiver - Danske Bank havde også sine oplysninger på ham - formentlig de samme som PET har; men ikke har fortalt ham.
Læg mærke til, hvordan SF'ere er strømmet til Socialdemokratiet - men Ole Sohn ville Socialdemokraterne ikke røre ved. Ligeledes ville Socialdemokraterne heller ikke røre ved den gamle jødehader til Margrethe Auken's datter - hun måtte så hoppe over til de radikale, der ikke er kritiske - bortset fra Elbæk og lignende ulækre personager.

De sidste mange år har man jo ikke hørt meget til palestinenserne, for der er så mange andre mordere, der morer sig. Det må altså være noget, der går tilbage til før 9/11. Ellers passer pengene ikke!
Det daterer så hvem, der kan ligge og rode med den dagsorden - så når vi til skolelærerne i SF.

Det vil også sige, at dette ikke har et hak med de seneste flygtninge at gøre.

Det er det, der gør "rød blok" så uigennemsigtig - der er simpelt hen for mange terrorister og narkohandlere, der bekriger hinanden med blanke våben.

"Blå blok" er rimelig gennemskuelig, fordi her kan man se hvilke banker der er tale om, når de kommer med deres underlige manøvre.

Man gør jo ikke nogen hemmelighed ud af, at Danske Bank ejer det Konservative Folkeparti (Danske Bank har det med at samle på fallenter).

Dansk Folkeparti har ikke megen tilknytning til nogen - det skulle lige være Tulletåben, der er Nordeasvin - det bliver dyrt for begge parter.

Liberal Alliance er så flere forskellige, som Jyske Bank; men også andre provinssvindlere.

Sydbank har man nok lukket munden på efter Tønder Bank. Den små Frösig ved godt, at hun kikker på en betydelig fængselsdom.

Lars Løkke har formentlig vredet sig ud af bankens greb - med ret så store personlige omkostninger - og finansieres formentlig af Arbejdernes Landsbank.
Det, det drejer sig om for regeringen er, at redde landbruget uden at slippe flextumperne af krogen.
Finansiel stabilitet har jo megen "fusionsaktivitet" rundt omkring i landet.
Det er heller ikke forbigået min opmærksomhed, at senest har der været ydet et pengepolitisk lån på 7 mia. kroner. Så taler vi én eller flere ret så små banker - der ikke har noget videre med realkreditten at gøre, skønt Nykredit har ømmet sig gevaldigt og klemt skolelærerne i Århus.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26069
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum