Socialdemokratisk udlændingepolitik.

Go down

Socialdemokratisk udlændingepolitik.

Indlæg by Thomas on Lør sep 19, 2015 2:54 am

Aftale med Venstre.

Det er en indikation af, at det jeg siger er rigtigt! Nemlig, at det den nuværende flygtningestrøm egentlig er SF og Enhedslistens mordere, der kommer tilbage dækket af en skærm af gidsler. Problemet er, at kommunisterne gav indtrykket, at de kunne styre psykopaterne med bestikkelse m.m. Om de selv har troet på det, det er nok rigtigt nok, for kommunister er sanseløst selvovervurderende.

Se Socialdemokraterne er ikke interesseret i at få flere kommunistiske mordere - det var mere end slemt nok, at der ikke var styr på Omar og han myrdede en jøde. Man skal slet ikke tage fejl: Socialdemokrater hader kommunister mere end en borgerlig nogen sinde kan.
Det Venstre kan bebrejde Socialdemokratiet er, at da Socialdemokratiet havde regeringsmagten, var de slet ikke brutale nok overfor kommunisterne. Det man nu skal have gjort fra Venstres side er at rulle alle indrømmelserne til kommunisterne tilbage.

Jeg tror også, at Socialdemokratiet så småt ser i øjnene, at den eneste måde man kan vinde vælgere tilbage er fra Dansk Folkeparti, som står til nogle gevaldige hug i EU-spørgsmålet. Her har Tulletåben med flid rodet sig ind i adskillige selvmodsigelser. Stemmerne på Dansk Folkeparti er i alt væsentligt skuffede socialdemokratiske. Dvs. Socialdemokrater, der er utilfredse med den måde man har slikket kommunisternes spyt.

Der er en ting, der er sikkert: Venstre og Dansk Folkeparti er - om ikke ligeglade - så tæt på, hvad der sker i Hovedstaden og Nordsjælland. Ingen af dem har nogen særlige stemmer dér - og de, de har vil komme fra de konservative flextumper - og de kommer uanset, fordi de Konservative er ved definitivt at glide ud af politik. Vi taler om vælgerne i 1/3 af landet.
Meget mere væsentligt er hvad der sker i resten af landet. Det kan Socialdemokratiet ikke være ligeglade med.
Det bliver mere og mere klart, at regeringsmagten ligger udenfor Hovedstaden.

Socialdemokraterne er så også ved at være mindre bekymret for, hvad der sker i Hovedstaden. Kommunisterne og indvandrerne stemmer jo ikke på dem alligevel - de vil bare fise den af på socialhjælp (evt. indirekte ved komplet latterlige beskæftigelser som skolelærere og "miljø"). Altså, hvis de kriminelle indvandrere ikke vil stemme socialdemokratisk, så lad dog være.

Venstre bruger så behændigt, at væksten kommer til at ske udenfor Hovedstaden. Man flytter styrelser ud på bøh-landet, de ansatte kan så selv om de vil flytte med eller ej. Her er finten, at de nuværende medarbejdere, de kan ikke flytte: De er nemlig flextumper og er som sådan stavnsbundet.
Jeg oplevede det selv ved "hjemtagningen" til Grønland af hovedkontoret. Ikke nogen agtede at flytte med, hvilket var godt det samme, da de reelt ikke havde lavet noget de sidste 20 år. Det gav så bagslag, fordi der er så megen korruption på Grønland.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26064
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Dansk Folkeparti står til en ydmygelse af de store.

Indlæg by Thomas on Søn sep 20, 2015 11:38 am

Tulletåben skal ikke have noget - intet! Han kunne støtte EU-politikken.

Det er dumt at stå udenfor i politispørgsmålet! Hvor skulle man ellers få personoplysningerne på asylansøgerne om det er terrorister eller ej? Det er da dem, der er taget af sted fra Tyskland som kommer til Danmark - og omvendt.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26064
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Selvfølgelig skal Socialdemokratiet lægge kant

Indlæg by Thomas on Søn sep 20, 2015 4:01 pm

Men til SF og Enhedslisten

SF og Enhedslisten har ikke noget alternativ til at støtte Socialdemokratiet, så om de har en vælger mere eller mindre. Det Dansk Folkepartis vælgere vil have er Socialdemokratisk politik - ikke en slattet version af kommunisme.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26064
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Socialdemokratisk udlændingepolitik.

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum