Der må ikke offentliggøres reportage fra den sag.

Go down

Der må ikke offentliggøres reportage fra den sag.

Indlæg by Thomas on Søn jul 26, 2015 5:57 am

Gammel polititeknik.

A Terrorism Case in Britain Ends in Acquittal, but No One Can Say Why

Det er sådan rimelig tydeligt, hvad der er sket!

De har samlet en skiderik op, der ved noget.

Man har ham for en mindre forseelse (når det er banksvin, så er det som regel lidt kurssvindel), som man kan få ham dømt for - viser naturligvis ikke sigtede alt, hvad man har på ham.

Idioten er ikke særlig meddelsom, så man får ham buret inde. Idioten appellerer naturligvis. Det forliggende bevismateriale er ikke tilstrækkeligt - der kunne så komme mere.

Nu plejer de fleste at komme på andre tanker og få en bedre hukommelse, når de har siddet varetægtsfængslet et stykke tid. Den eneste grund til at de holder kæft er, at kommer det "gutterne" for øre, så bliver han da slået ihjel.

Dvs. man skal have fat i "gutterne" - helst have dem aflivet - så længe de ikke er fundet, så er tiltaltes liv i fare - i hvert fald uden for fængslet.

På de oplysninger fjolset kommer med giver man udvalgte personligheder en bombe i hovedet!

Hvorfor tror I ellers at vi bomber i Irak? Vi har nogle PKK'ere inde i Irak, der er trængt af ISIS, som de har nogle gode oplysninger på. De dejlige medlemmer af SF/Enhedslisten sladrer jo til politiet det bedste, de har lært. Nu begynder tyrkerne så også at bombe PKK'erne.

Det samme er jo tilfældet med banksvin, der "pludseligt" bliver frikendt, det er da fordi de - langt om længe endelig får kæften på gled. Resultatet er vel som oftest "disse tragiske selvmord", når man henter en af tåberne til en lille snak. Så den med EBH bank bl.a. er småting - der kommer mere dér. Ikke i sagen, for den er afsluttet; men dem banksvinene har sladret om.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26092
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Spørgsmålet er

Indlæg by Thomas on Søn aug 02, 2015 4:15 am

Hvorfor det fly skvattede ned......

Et fly lander ikke normalt oveni parkerede biler - helt af sig selv!

Det plejer så at være den russiske måde at vise sin utilfredshed med folk, de mener har snydt dem. Nu var der så ikke nogen belejlig sneplov......
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26092
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

De lækkede lister

Indlæg by Thomas on Tors mar 17, 2016 5:50 am

Det er formentlig den tyrkiske efterretningstjeneste, der står bag disse skemaer.

Det er noget, de har vidst hele tiden.

Hidtil er to danske dæknavne blevet nævnt i forbindelse med lækagen, men i dokumenterne optræder mindst 12 danske krigere, hvoraf Politiken har kunnet bekræfte identiteten på 7. Blandt dem er den 23-årige tyrkiskdansker EC, der i december som den første i Danmark blev tiltalt efter den såkaldte terrorparagraf for at lade sig hverve af Islamisk Stat (IS) til at begå terrorhandlinger. Sagen kan koste den tiltalte statsborgerskabet og 6 års fængsel og desuden få principiel betydning for fremtidige retssager mod danske syrienskrigere.

Det kan godt være, at tyrkerne tager imod flygtninge; men de tager altså ikke de dukkebørn som SF/Enhedslisten har dyrket.

Tyrkerne er jo godt klar over at nære kontakter til terroristerne sidder i Folketinget. De skal da ikke have for meget at vide af Tyrkiet. De vil da kun anvende den viden til yderligere terror.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26092
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Der må ikke offentliggøres reportage fra den sag.

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum