USA forstærker i Sydkorea.

Go down

USA forstærker i Sydkorea.

Indlæg by Thomas on Fre mar 20, 2015 9:24 pm

Forklaringen er nok sand!

eller i hvert fald ikke forkert!

A Pentagon spokesman says the extra firepower and soldiers were not requested by U.S. commanders in South Korea. Rather, the additions reflect an internal Army reorganization that is increasing the number of Multiple-Launch Rocket System battalions in each field artillery brigade from two to three worldwide.

Det der er i gang er en reorganisation af den fundamentale organisation af et artilleribatteri!

Tidligere var et artilleribatteri organiseret i to halvbatterier - typisk med 4 pjecer i hver. Her var taktikken så, at det ene halvbatteri skød mens det andet flyttede sig for at undgå kontrabatteri ild. De 4 pjecer i halvbatteriet skød samtidig for at vanskeliggøre positionsbestemmelsen. En metode egentlig udviklet under 1. verdenskrig.

Har man som angrebsmålet udlagt tre lytteposter så vil tidsforskellen mellem modtagelsen af braget give to hyperbolske kurver, der skærer hinanden i to punkter, hvor det ene kan forkastes. For at nedsætte præcisionen affyres kanonerne samtidig; men fra forskellige positioner fordelt på en linje. Lytteposterne vil så få et valg mellem om skuddene kommer fra den kanon længst til højre eller længst til venstre: Det vil sige, at i praksis så vil det punkt hyperbolerne skærer hinanden i være flere hundrede meter forkert.

Den går ikke mere!

I dag afgives ilden fra ét rør, hvor de fire skud, som en halvbatterisalve udgør, affyres efter hinanden. Men de granater slår ned samtidig (fordi pjecen affyres med forskellig elevation, hvorfor det først affyrede skud med den højeste parabel er længer tid undervejs end det sidste skud (med den fladeste bane). Her er det sådan set ligegyldigt med positionsbestemmelsen, for så snart det sidste skud i salven er gået, så flytter man sig. Artilleriradarne hos forsvareren får dermed problemer med at regne baglæns til affyringspunktet, fordi der er fire granater fra samme pjece i luften samtidig og de kommer ret så tæt på hinanden.

Det medfører, at et artilleribatteri fremover vil have tre pjecer. Ét skydende, ét (der lige har skudt) under bevægelse væk fra det nu stærkt usunde affyringssted og endelig ét der indtager stilling mhp. at skyde så snart den nu skydende pjece har fyret sidste skud.

Det har egentlig hele tiden været den fornuftige organisation på orgelskyts som MRLS; men her har det været mere afgørende at bruge rækkevidden og ildkraften fra en samlet ildåbning af begge pjecer (så vidt, jeg kan vurdere). Genladningen af orgelskyts er - alt efter type mm. - mere omstændelig end genladning af en kanon.
I dag er målene mere spredt, så den samlede ildåbning er ikke så afgørende.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26067
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Sydkoreas præsident afsat p.gr.a. korruption.

Indlæg by Thomas on Fre mar 10, 2017 9:04 am

USA er da fløjtende ligeglad.

Koreanerne skal nok komme til fornuft med den psykopat oppe nordpå!

Det kunne være en tanke, at Sydkorea skulle påskønne USA's tilstædeværelse mere.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26067
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum