Det er Nordea, den er helt galt med!

Side 1 af 4 1, 2, 3, 4  Next

Go down

Det er Nordea, den er helt galt med!

Indlæg by Thomas on Søn jan 25, 2015 9:51 am

Der er flere indikationer.

De lange:


 • Hele sagen omkring SAS og Vattenfall, som naturligvis fortsætter: Bla. lægges nu mellemdistanceflyene ud i Cimber Air med personale - under en ny overenskomst. Jeg tror, der sker det, at den danske stat sælger sine aktier f.eks. til en investeringsbank - om det er Nordea? Muligvis; men langt fra sikkert.
  Pointe er at den danske stat så kan bruge provenuet til at købe Cimber Air ud af SAS - det var, hvad jeg ville gøre. Den smule langdistanceflyvning, der er, er jo allerede registreret væk fra svensk register og over på norsk. Det er en ren skrivebordsøvelse, at tilbyde personalet en Cimber overenskomst og overtage leasing kontrakterne.
  Det dækker så ikke Sverrig behov; men det må de selv om. Norge og Sverrig har bygget store internationale lufthavne som ved Gud ikke har trafik - jamen hvem har hørt om Gardarmoen? Stockholm har man skam hørt om - og truffet sine forholdsregler mod nogensinde at komme dér.

 • Der kan ikke dannes regering i Sverrig! Eller rettere, den kan ikke lave en finanslov, der har en chance for at blive vedtaget. De ansvarlige borgerlige politikere "har fundet andre udfordringer" og overladt det til de miljøidioter, amatører og kommunister, som narrehattene i deres visdom mener skal styre skibet fra bunden af Østersøen. Man må aldrig glemme, at Nordea er en svensk statsejet bank.

 • Russernes trusler mod Sverrig med bombere og ubåde. Det er da russerne, der fortæller svenskerne, at de så sandelig ikke har tænkt sig at betale de ydede lån tilbage.
  Sverrig kommer ikke med i Nato!
  Det skyldes ikke svenske betænkeligheder - det skyldes helt enkelt, at Sverrig formentlig har fået at vide, at en ansøgning vil være uvelkommen og på betingelser Sverrig ikke kan eller vil opfylde. Nu kan man så lige pludselig finde 4 mia. ekstra SEK til forsvaret.
  Jeg tror Stoltenberg har orienteret svenskerne om, at man da vil læse en svensk ansøgning - højt - ved julefrokosten under desserten som introduktion til åndfuldheder som at fotokopiere det kvindelige personales bare numser.

 • Vi ser også, hvordan Nordea har tvunget Sverrig til ikke at ville være med i Bankunionen - det vil nemlig medføre en kritisk gennemgang af de svenske bankers udlånsbøger - og det kan hverken SEK eller bankerne holde til.
  At så Vestager kom i en skrækkelig klemme i ECB ved at braldre op med Danske Banks løgnehistorier om den fiiiine likviditet i flexlort. Det kommer så til at koste Danske Bank nogle en-vejs-ture i sommerhuset. Husk at grine højlydt!


De mellemlange:


 • Jeg så, at Riksbanken havde sænket renten i september 14 fra - ½% i indlån og 1% i udlån - til hhv. -3/4% og +3/4% hhv.
  En klar spekulation i en svensk devaluering. Jeg undrede mig på daværende tidspunkt over Nationalbankens manglende reaktion, for den var da til at tage og føle på. Den kom så, så indskudsbevisrenten er nede på -0,35% - ikke nok med det; men kursen på SEK er steget fra 78 DKK/100 SEK til 80 DKK/100 SEK.
  En ting er, at Nordea skal betale 3/4% i Riksbanken, de skal også betale -0,35% i indskudsbevis plus 2½% i valutatab. Netto 3,6% for det nummer - det oveni tabet på den negative rente på flexlort.

 • Jeg så, at de svenske flextumper - parasitter som de er - er endnu værre end de danske: Det være sig overbelåningsmæssigt; men også en hel åben og skamløs fornærmet reaktion på, at de skulle betale deres boliglån tilbage - overhovedet. Dagen Nyheter får ligefrem Berlingske til kun at se plat ud.

 • Litauen er også gået over til euro - samtidig har Grybauskaité klaret finansieringen af indtil flere infrastrukturprogrammer med EU penge: Det er ikke bare jernbane og el; men også fiberoptisk bredbånd - og det helt til Estland. Der kommer ikke nogen statsgaranti til Nordea fra Litauen og lukkes Nordea (og nok også Swedbank og SEB), så kommer bankerne til at betale med de penge, de har lånt af sig selv.

 • Vi ser også, at svindlerne i Nordea, der som cirb har gjort opmærksom på, har ½ af alle bankudlån til landbruget i Danmark: De er nu begyndt at være villige til at tage tab, for deres ansvarsløse udlån, det ser de aldrig igen. Det Nordea kan håbe på - og det er kun et håb - er, at de kan få konverteret realkreditlånene til fast forrentede annuiteter, som investorerne vil købe. Der skal de skynde sig, fordi den tid investorerne er villige til at vente på at købe obligationer rinder ud. FED har truet med at sætte renten op. Hvis investorerne skal købe flexlort til de renter, så skal det være snart, så de kan tage en kursgevinst med sig.
  Nordea og de andre kridter er tvunget, fordi USD holder sig ikke deroppe for evigt. Det har så ikke en skid med Rusland og Sverrig at gøre; men USD vil vende hjem igen til f.eks. Japan og Australien, når nu energipriserne og devalueringerne tillader det.


De korte:


 • Vi har set her ved årsskifter usædvanlige lange "korte" pengepolitiske udlån på 35 mia. De har været der før for at dække Danske Banks sædvanlige forlegenhed omkring kvartalsslutninger; men ikke så store og ikke i så lang tid. Samtidig er indskudsbeviserne oppe på absurde 165 mia.
  Det har ikke noget videre med USD at gøre - ud over, at de ikke er til at opdrive - og slet ikke til en fidusmager som Nordea.
  Det har næppe heller det store at gøre med Schweiz og det reelle sammenbrud af CHF.

  Nej det er nok en mere lokal gyngetur med Nordea og deres flexlort.

 • Vi ser, hvordan bankernes lydige handskedukker falder i svime over negativ rente på flexlortet - Nordeas altså. Den eneste grund til at Nordea vil købe de obligationer af sig selv til overkurs er, at man køber dem for SEK og håber på at kunne tvinge DKK til en revaluering og så derved få afkastet hjem i dejligt mange SEK.
  Her har Svenske Bank altså gjort regning uden vært, fordi Rohde har sænket renten to gange i løbet af en uge - udover at bure den likviditet inde i indskudsbeviser, så de lange fingre er klippet af.


Det er så bare de indikatorer, jeg kan få øje på; men det har trukket sammen i nogen tid og er løbende gået fra alvorligt til håbløst.

Det vi mangler er at få tævet Tulletåben til at støtte Bankunionen helhjertet. Det er man i gang med, hvilket ses af den sædvanlige række af komplet idiotiske udmeldinger fra svagt begavede ordførere - om komplet vanvittige ting, som intet har med sagen at gøre.

Dernæst skal vi med i euroen - af den simple grund, at jeg tror ikke på, at man kan få lavet tilstrækkeligt med realkreditter (af kvalitet) til at give en pengemængde, der er så stor, at man i længden kan undgå et schweizisk sammenbrud.


Sidst rettet af Thomas Søn jan 25, 2015 11:22 am, rettet i alt 2 gange
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26944
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Det er Nordea, den er helt galt med!

Indlæg by Pluto on Søn jan 25, 2015 11:00 am

Fis med dig. Jeg vil gerne spå at året er omme kommer Nordea ud med et overskud på 20 milliarder omregnet i Danske kroner og at det eneste sted man nogensinde har kunnet læse at det skulle gå dårligt er her.

Pluto

Antal indlæg : 398
Join date : 07/02/14

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Det er Nordea, den er helt galt med!

Indlæg by Gæst on Søn jan 25, 2015 11:19 am

Nå? Så nu går Danske Bank altså ikke ned alligevel?

Javel ja...

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Det er Nordea, den er helt galt med!

Indlæg by Pluto on Søn jan 25, 2015 5:24 pm

I Thomas eventyrverden er Danske Bank formentlig allerede krakket for flere år siden. Der er bare ikke andre end ham som har opdaget det Shocked

Pluto

Antal indlæg : 398
Join date : 07/02/14

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Nu er det spørgsmålet

Indlæg by Thomas on Man apr 20, 2015 3:59 pm

risikoen på OW Bunker.

Det må vist siges at være en del af nedlukningen af Nordea. Der er ingen, der vil røre ved dem.

Hvor megen forbindelse, der måtte være med spekulationen mod den danske krone - det er svært at sige; men investorernes penge er i hvert fald bragt i sikkerhed - ifht fremtidig svindel fra Nordeas side.

Det må jo også give en vis reservation mht. hvor interessant flexlortet er. Bræk

Det ene med det andet må nok siges at lukke for Nordea og deres handelsafdeling mm.
Sagen er nok mere alvorlig end som så.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26944
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Det er om at komme ud

Indlæg by Thomas on Lør apr 25, 2015 5:26 pm

mens tid er.

Det er det bare ikke. Erhvervsudlån i Rusland? Hvor dum kan man være?
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26944
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Nu skal banksvin igennem kødhakkemaskinen.

Indlæg by Thomas on Tirs maj 12, 2015 7:48 am

Det er som jeg siger!

De mest forgældede, insolvente og illikvide er banksvin - privat og på arbejde. Det er nu blevet anerkendt, at de tager af kassen - arbejde kan de jo ikke siges at få deres tid til at gå med.


Bare rolig banksvin: Vi skal nok komme efter Jer - lige til I finder ud af at smaske roen i fortovet!
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26944
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Det er Nordea, den er helt galt med!

Indlæg by Gæst on Tirs maj 12, 2015 7:52 am

Ja, triste skæbner er der mange af. Her på sitet skiller én sig da i den grad ud Razz

Har du virkelig INTET andet at tage dig til??

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Det er Nordea, den er helt galt med!

Indlæg by Thomas on Tirs maj 12, 2015 8:03 am

mpkbh skrev:Ja, triste skæbner er der mange af. Her på sitet skiller én sig da i den grad ud Razz

Har du virkelig INTET andet at tage dig til??

Ork jo, masser; men det ligger så milevidt over Din primitive fatteevne!

Du skulle meget hellere hænge Dig og ikke svine samfærdselsåre til.

Jeg er sådan set ligeglad, hvordan Du kreperer og jeg gider ikke hjælpe; men det er altså uden pli, at forlange, at lokomotivføreren skal ud og samle Dig op i reservedele - for ikke at tale om dem, der skal skrabe Dig af S-toget. Så er Du ikke engang sikker på, at Du dør så familien har noget at grine af - folk overlever skam "forfremmelser i bankverdenen" af inkompetente; men jeg garanterer for - og den er mere værd end banksvins forsikringer - at det gør nas! Meget endda.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26944
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Det er Nordea, den er helt galt med!

Indlæg by Gæst on Tirs maj 12, 2015 9:54 am

jocolor

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Det er Nordea, den er helt galt med!

Indlæg by Thomas on Tirs maj 12, 2015 10:08 am

mpkbh skrev:jocolor

Tja.... der er et banksvin, der kan forberede sig på at være underholdende for rockere i fængslerne - de er ikke glade for at blive svindlet.....
tjo .... det må vel ved at være på tide at diverse sager, der har været under opsejling længe.

Alt i alt vil Du nok være mere kvalificeret til at vurdere underholdningsbranchen..... hvor lang tid det kommer til at tage? Tja.... SIØK har ikke søgt rådgivning hos mig. Men det trækker gevaldigt sammen med de 100 mia., der sidder fast i Nationalbanken.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26944
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Det er Nordea, den er helt galt med!

Indlæg by Cirb on Ons maj 13, 2015 10:22 am

http://www.dr.dk/Nyheder/Penge/2015/05/12/130735.htm

Mvh
Cirb

_________________
Sapere Aude
avatar
Cirb

Antal indlæg : 2353
Join date : 24/10/08
Geografisk sted : Aarhus

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Det er Nordea, den er helt galt med!

Indlæg by Thomas on Ons maj 13, 2015 10:32 am

Cirb skrev:http://www.dr.dk/Nyheder/Penge/2015/05/12/130735.htm

Mvh
Cirb

Tja.... Nu får vi se...
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26944
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Det er Nordea, den er helt galt med!

Indlæg by Gæst on Ons maj 13, 2015 2:24 pm

mpkbh skrev:Ja, triste skæbner er der mange af. Her på sitet skiller én sig da i den grad ud Razz

Har du virkelig INTET andet at tage dig til??

Thomas skrev:Ork jo, masser; men det ligger så milevidt over Din primitive fatteevne!

Hmmmm ok... siden i går morges hvor du skrev ovenstående har du postet indlæg på følgende tidspunkter:

07:10 (i går)
09:03
09:08
14:41
15:04
18:00
18:04
23:09
23:25
09:32 (i dag)
09:47
12:12
12:39

Ehhhh..... du havde andet at lave siger du? Razz

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Det er Nordea, den er helt galt med!

Indlæg by Thomas on Ons maj 13, 2015 3:36 pm

mpkbh skrev:....
Sie ist mal bei mir zur Sitte!
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26944
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Flextumper bliver dyrere for - banksvin.

Indlæg by Thomas on Ons maj 13, 2015 3:49 pm

Negativ rente?

Det er dyrt også at tage tab på de obligationer, man køber af sig selv.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26944
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Det er Nordea, den er helt galt med!

Indlæg by Thomas on Ons maj 13, 2015 11:40 pm

Thomas skrev:
mpkbh skrev:....
Sie ist mal bei mir zur Sitte!

Jeg ikke alene satte overliggeren lavt - jeg begravede den sgu!

Hermed bevist, at banksvin er kloakrotter - den gik stadig hen over hovedet på dem.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26944
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Nu har Berlingske også opdaget

Indlæg by Thomas on Søn maj 24, 2015 3:52 am

at Nordea er solgt til stanglakrids.

Det er såmænd ikke pengene, det drejer sig om: Det er, at bestyrelsen enten er inkompetent eller kriminel - helt givet begge dele; men nu er de kommet op mod lidt stærkere kræfter. Hvidvask af penge er ikke rigtigt noget der ikke nødvendigvis involverer russerne. Det er sådan lidt akavet, når svindlerne møder op med bombefly; men det gør russere nu engang.

At Nordea bare stikker pipen ind og betaler betyder, at der er visse diskussioner og bevisførelser, man slet ikke har lyst til at de kommer til offentlighedens kendskab. Et uddybet samarbejde med myndighederne kunne medføre en vis irritation hos opdragsgiverne - og er det russere (mest sandsynligt) - så gør de et personligt ansvar gældende: En langstrakt og smertefuld død - ikke noget overladt til det private initiativ dér - og begravelse i lukket kiste.

Pengemæssigt, så ligger der nok 100-200 milliarder i Nationalbanken til -3/4% i rente - det tab overstiger allerede på nuværende tidspunkt så langt bøden på 50 mio. kr. - skal vi sige 1/4 mia.?
Det er så det mindste af det, for der ligger et kæmpe kurs/valutatab på flexlort og venter. Kurs 77½ for SEK i februar og 80½ p.t.
Et rundt tal er 3% - det er også af et par hundrede mia., som i valutareserven er vekslet til USD og EUR (oven i købet rentebærende) - et blåt øje til 5-6 mia. - ja altså udover den 1/4 mia. i kvartalet.

Igen Nordea kan ikke komme ud af den klemme, de har bragt sig selv i! Når pengene skal betales tilbage, så vil SEK gå yderligere op, som vi nu har set er sket specielt med NOK. Det bliver hverken EUR, USD eller DKK, der kommer til at give sig - det bliver SEK.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26944
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

At Nordea Sverrig er råddent, det vidste vi godt

Indlæg by Thomas on Søn maj 24, 2015 5:20 am

Thomas skrev:at Nordea er solgt til stanglakrids.

Det er såmænd ikke pengene, det drejer sig om: Det er, at bestyrelsen enten er inkompetent eller kriminel - helt givet begge dele; men nu er de kommet op mod lidt stærkere kræfter. Hvidvask af penge er ikke rigtigt noget der ikke nødvendigvis involverer russerne. Det er sådan lidt akavet, når svindlerne møder op med bombefly; men det gør russere nu engang.

At Nordea bare stikker pipen ind og betaler betyder, at der er visse diskussioner og bevisførelser, man slet ikke har lyst til at de kommer til offentlighedens kendskab. Et uddybet samarbejde med myndighederne kunne medføre en vis irritation hos opdragsgiverne - og er det russere (mest sandsynligt) - så gør de et personligt ansvar gældende: En langstrakt og smertefuld død - ikke noget overladt til det private initiativ dér - og begravelse i lukket kiste.

Pengemæssigt, så ligger der nok 100-200 milliarder i Nationalbanken til -3/4% i rente - det tab overstiger allerede på nuværende tidspunkt så langt bøden på 50 mio. kr. - skal vi sige 1/4 mia.?
Det er så det mindste af det, for der ligger et kæmpe kurs/valutatab på flexlort og venter. Kurs 77½ for SEK i februar og 80½ p.t.
Et rundt tal er 3% - det er også af et par hundrede mia., som i valutareserven er vekslet til USD og EUR (oven i købet rentebærende) - et blåt øje til 5-6 mia. - ja altså udover den 1/4 mia. i kvartalet.

Igen Nordea kan ikke komme ud af den klemme, de har bragt sig selv i! Når pengene skal betales tilbage, så vil SEK gå yderligere op, som vi nu har set er sket specielt med NOK. Det bliver hverken EUR, USD eller DKK, der kommer til at give sig - det bliver SEK.

men Nordea Danmark er nok værre!

Der er jo det ved Sverrig, at kriminelle undermålere stikker ikke helt så meget af fra mængden i Stockholm - sådan er de - svenskerne.

Singapore-chef Lars Kyvsgaard hentes til Skandinavien for at forstærke Nordeas compliance organisation

Altså: Nordea Danmark er et internationalt center for pengevask og valutasvindel. Når man kommer fra Singapore, så ved man en del om korruption og bedrageri.

Pointen er imidlertid nok den, at Nordea er den med rigtig mange penge i klemme i den fejlslagne valutaspekulation mod/for DKK. De penge, der ikke kan reddes ud.
 • Nordea kan ikke hæve pengene på indskudsbeviser, så taber de milliarder omgående, når de bliver vekslet til SEK.
 • Nordea kan ikke sælge sine obligationer, så går de nemlig omgående over pari - dvs. udover de vanvittige beløb bundet indskudsbeviser er - som minimum - bundet det samme i flexlort. Det og de andre obligationer kan ikke sælges uden et kurstab. Nordea vil - klemt af likviditeten - være nødt til at tage tab på deres beholdning af egne obligationer.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26944
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Det er Nordea, den er helt galt med!

Indlæg by Cirb on Søn maj 24, 2015 9:37 am

Thomas skrev:at Nordea er solgt til stanglakrids.

Det er såmænd ikke pengene, det drejer sig om: Det er, at bestyrelsen enten er inkompetent eller kriminel - helt givet begge dele.

Børsen skrev:   Egentligt er det ikke så meget bødens størrelse, der må vække til bekymring i Nordea. Det er derimod de kommentarer fra Finansinspektionen, som blev hæftet på. Blandt andet at de svenske finansmyndigheder lod forstå, at Nordeas banklicens i realiteten kunne inddrages. Så må det være så alvorligt, at selv Nordea-bestyrelsen må filosofere en anelse over tilværelsen. At inddrage en banklicens er at lukke banken.  

En brugt fremgangsmåde i større organisationer med en udbredt praksis der ikke lever op til eksterne faste vilkår er at slække den interne kontrol.
Filosofien er at det man ikke ved kan man ikke gøres ansvarlig for.
Den svenske stat har lige fortalt Nordea at den går ikke længere. ECB kommer.
Mon ikke der også meget snart kommer nye boller på suppen i vores lokale syltekasse.

Mvh
Cirb

_________________
Sapere Aude
avatar
Cirb

Antal indlæg : 2353
Join date : 24/10/08
Geografisk sted : Aarhus

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Det er Nordea, den er helt galt med!

Indlæg by Thomas on Søn maj 24, 2015 10:50 am

Cirb skrev:
Thomas skrev:at Nordea er solgt til stanglakrids.

Det er såmænd ikke pengene, det drejer sig om: Det er, at bestyrelsen enten er inkompetent eller kriminel - helt givet begge dele.

Børsen skrev:   Egentligt er det ikke så meget bødens størrelse, der må vække til bekymring i Nordea. Det er derimod de kommentarer fra Finansinspektionen, som blev hæftet på. Blandt andet at de svenske finansmyndigheder lod forstå, at Nordeas banklicens i realiteten kunne inddrages. Så må det være så alvorligt, at selv Nordea-bestyrelsen må filosofere en anelse over tilværelsen. At inddrage en banklicens er at lukke banken.  

En brugt fremgangsmåde i større organisationer med en udbredt praksis, der ikke lever op til eksterne faste vilkår er at slække den interne kontrol.
Filosofien er, at det man ikke ved kan man ikke gøres ansvarlig for.
Den svenske stat har lige fortalt Nordea at den går ikke længere. ECB kommer.
Mon ikke der også meget snart kommer nye boller på suppen i vores lokale syltekasse.

Mvh
Cirb

Jeg så det godt! Jeg deler Din vurdering!

Sverrig kommer nemlig ikke uden om ECB! Om ikke andet, så fordi Finland har EUR; men det har de baltiske lande også - nu. Kommer det til en konfrontation mellem SEK og EUR, ja så er det med garanti SEK, der får tæsk.
Jeg kikker også på, hvad der foregår uden for finansverdenen i denne sammenhæng: De russiske provokationer med bombefly og ubåde - de har ligesom fået en besvarelse med den inviterede overflyvning af B-52, der simulerer mineudlægning. Var der noget russerne ikke ville, så var det præcis dét!
Her kommer man så til, at den russiske politik hænger meget dårligt sammen: De flytter simpelthen ikke kleptoman-pølserne inden de slår med hammeren.

Med hensyn til Finanstilsynet, så tror jeg også, der er noget under opsejling - der har været meget stille omkring Danske Banks valuta-/obligationssvindel og Nordeas tilsvarende. Indtil nu tror jeg, at Nordea og Danske Bank har dækket sig bag hinanden. Det bliver så lidt sværere, fordi Nordeas svindelnumre er ved at blive det svenske banktilsyn (og Sverrig som nation) en tand for alvorligt.
Man kommer heller ikke udenom, at storkunden i Nordea SAS er ude i strejker og overenskomstmæssige genvordigheder - det er der så også baltiske luftfartselskaber der mildest talt er.
Sverrig kan ikke opretholde det fornødne antal reserveofficerer til flyvevåbnet - de kan jo ikke længere få Danmark og Norge til at betale dem og svensk indenrigsflyvning.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26944
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Det er Nordea, den er helt galt med!

Indlæg by Cirb on Man maj 25, 2015 12:35 am

Nordea er svenskernes hovedpine. De danske banker, som den danske stat hæfter for, er alt rigelig hovedpine for finanstilsynet.
Hvis de svenske skatteborgere vil låne x antal hundrede milliarder ud til sjællandske ejendomsspekulanter og midtjyske grisehandlere med honnette ambitioner så fred med det - det er deres penge.

Mvh
Cirb

_________________
Sapere Aude
avatar
Cirb

Antal indlæg : 2353
Join date : 24/10/08
Geografisk sted : Aarhus

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Det er Nordea, den er helt galt med!

Indlæg by Thomas on Man maj 25, 2015 12:50 am

Cirb skrev:Nordea er svenskernes hovedpine. De danske banker, som den danske stat hæfter for, er alt rigelig hovedpine for finanstilsynet.
Hvis de svenske skatteborgere vil låne x antal hundrede milliarder ud til sjællandske ejendomsspekulanter og midtjyske grisehandlere med honnette ambitioner så fred med det - det er deres penge.

Mvh
Cirb

Enig - de skal bare ikke bryde sig om at spekulere mod kronen.

Enhver hovedpine svensker har, får eller kan tildeles - det giver i sig selv en livskvalitetsforhøjelse - stort set overalt.

Nu er det ikke så meget de svenske skatteborgere, jeg tænker på: Det er de russiske indskydere, der så udmærket kan huske, hvordan det gik i Grækenland. De har noget ubehagelige måder at inddrive deres tilgodehavender på.

Men pyt, skulle Stockholm få en atombombe, så er det nok knap så væsentligt - bare vinden bærer fra!
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26944
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Nordea laver regnskabssvindel

Indlæg by Thomas on Tirs maj 26, 2015 4:33 am

det er officielt fra Finanstilsynet.

Det interessante er imidlertid, at det så også inkluderer Sydbank.

Individuelle nedskrivninger kan kun fortages på grundlag af regnskabsmæssige informationer på det individuelle engagement.
Det fritager imidlertid ikke for nedskrivning som følge af begivenheder, der er indtrådt; men som endnu ikke har givet regnskabsmæssige konsekvenser (de gruppevise nedskrivninger).

Dvs. Nordeas regnskab er ikke aflagt iht. reglerne og enhver form for udbyttebetaling vil være skyldnersvig - jeg er ikke jurist; men ét sted skal pengene jo komme fra - og det er ikke fra indskyderne.

Det interessante er, at foruden Sydbank, som så mange gange (f.eks. Tønder Bank) er blevet fanget i direkte bedrageri, så er Anders Dum i Jyske Bank også - ud fra nedskrivningsprocenterne - ude i regnskabssvindel, hvilket jo ikke er nogen overraskelse.

Danske Bank kan så lettere skrive ned på landbrugsudlån, de har nemlig ikke noget videre i landbrugsudlån.

Pointen er imidlertid, at Nordea, Jyske Bank og Sydbank regner med, at skatteyderne agter at betale for de tab, bankerne i deres inkompetence har tilføjet sig selv. Når man så ikke tager gruppevise nedskrivninger, så har man intet argument for, at soliditetsproblemerne skyldes "samfundet" eller "konjukturerne". Nix - skatteyderne har så sandelig ikke tænkt sig at betale for banksvinene.

Det bliver morsomt at se, hvordan det vil afspejle sig i regnskaberne og i tiltaler i byretten.

Så banksvin: Se så at hænge Jer - mens i stadig har adgang til sommerhuset.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26944
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Det uheldige, men forudseelige, for Nordea

Indlæg by Thomas on Tirs maj 26, 2015 4:45 am

er så, at deres regnskabssvindel kommer oveni deres valutaspekulation.

Så det bliver lidt svært.

Der er jo udover regnskabssvindlen på landbruget også milliardtab på valutaspekulation: Egenkapital? Hvad er det - sådan noget har vi da aldrig brugt!

Pointen er, at Nordea bliver tvunget til at trække sig ud af Danmark: Deres banklicens må hænge i en meget tynd tråd.

Den måde man kommer ud af Danmark på bliver ved at tage tab: Bare husk hvordan Danske Bank arbejder sig ud af Irland.

En redning af landbruget vil ikke komme Nordea til gavn! De bliver nødt til at tage det fulde tab. Nationalbanken og Folketinget garanterer skam ikke Nordea for de tab.

Jeg kan se tvungne gældsrekonstruktioner en masse - og det kommer til at ramme bankerne hårdt - specielt Nordea.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26944
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Det er Nordea, den er helt galt med!

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 4 1, 2, 3, 4  Next

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum