S tager nyt middel i brug for at vinde vælgerne tilbage

Go down

S tager nyt middel i brug for at vinde vælgerne tilbage

Indlæg by Gorrion on Søn dec 28, 2014 12:46 pm

S tager nyt middel i brug for at vinde vælgerne tilbage
http://politik.tv2.dk/2014-12-27-s-tager-nyt-middel-i-brug-for-at-vinde-vaelgerne-tilbage-0

Jeg tror ikke på det kommer til at virke....og slet ikke denne gang.
Socialdemokratiet har haft alle muligheder for at kunne agere og gøre det rigtige i forholdet til at holde de løfter de gav forud for det sidste valg. De valgte ikke at gøre noget!, oven i købet blev især toppen af socialdemokratiet meget arrogante, og er det stadigvæk.
Der er ingen fornuftig forklaring socialdemokratiet kan komme med der kan tydeligøre og slet ikke retfærdigøre overfor deres TIDLIGERE kernevælgere hvorfor man har gjort som man har gjort.....og tillige ikke rettet op på reformer der har gjort historisk skade på folk og fædreland....især overfor de som har været vandbære på arbejdsmarkedet igennem mange år!.

Det første skridt Socialdemokratiet er nød til at gøre...det der er tilbage altså....er at smide Helle og Bjarne ud af partiet (eller i hvert fald ud af Christiansborg) og så lige få rystet Mette tilbage til virkeligheden igen "hvis muligt"! ellers må hun også finde en anden stol at sidde på.
Socialdemokratiet må forstå.....og jeg tror desværre stadig ikke at den er feset ind oppe i toppen.....at kernevælgerne OVERHOVEDET ikke kan afspejle sig i dem længere. Krisen i Socialdemokratiet i forhold til vælgerne og efterhånden nok også en stor del af det politiske bagland er lige så dyb som den krise SF næsten er blevet udslettet af/på.

Ingen violin kan ændre mig til at sætte kryds hvor Helle og Bjarne stadig står med dirigentstokken og vifter falske noder!

Risikere vi så derfor en Blå regering? ja det gør vi måske.....men i det mindste ved man at den politiske dumhed er med rodfæste i netop politisk uduelighed...et varetegn S dog også er blevet smittet af de sidste 4 år....lad os håbe på det er en virus der kan rystes af over tid, men der skal i hvert fald en hidsig antibiotika i sprøjten, og en nødvendig amputering af Helle og Bjarne.
avatar
Gorrion

Antal indlæg : 1439
Join date : 24/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum