Se det er det de gamle kommunister er bange for!

Go down

Se det er det de gamle kommunister er bange for!

Indlæg by Thomas on Fre dec 12, 2014 8:15 am

I Enhedslisten og SF - og såmænd også Socialdemokratiet.

Det er ikke hvad PET har på dem. Det har man løbende brugt, når de stak næsen for langt frem. Det er også derfor, at dem, der sidder i folketinget ikke er de farligste, fordi dem har man styr på: Dvs. indtil de begyndte at bruge de kriminelle indvandrere som stormtropper.
Det kan de så tilpasse sig, fordi de véd, hvornår de skal dukke hovedet.

Det, kommunisterne ikke kan styre er de oplysninger, som russerne - og specielt Putin - har på dem. Det som er kommet frem om Merkel og nu Grybauskaité er jo ligegyldige småting. Ingen betydning.
Det, der ikke må komme frem er den støtte som en som f.eks. Frank Aaen har kommet med af kriminel karakter til Rote Arme Fraktion, Blekingegadebanden og andre rigtige mordere - hvordan han har medvirket. Hvilken form for spionage og sabotage, han har ydet. Hvilken økonomisk kriminalitet, han har begået. KGB har da ikke udbetalt en krone uden at få noget igen.
Man skal hæfte sig ved, at Ole Sohn ikke skulle være Erhvervs- og Vækstminister mere - ikke efter et kort og ubehageligt møde med Danske Bank, som formentlig har ordnet en del af pengevasken. De oplysninger har PET ikke kunnet beskytte ham imod, fordi de ikke har kendt dem! Det gør pengemændene i KGB derimod - underskrift og det hele.
Der er jo bl.a. tale om indkvartering af de tyske terrorister, der gerne benyttede Danmark som ferieland. Det lod man dem, fordi de kunne påregnes ikke at ville lave terror dér, hvor de selv feriede. Man kunne så fra PET holde øje med dem og give et varsel om en terroraktion under optræk - i Tyskland f.eks.

Putins formål med at lække de oplysninger er jo, at holde snor i de gamle kommunister, som godt ved/aner, hvad han har af dokumentation af deres ondsindede misgerninger. Derfor får Grybauskaité denne perfiditet! Så ved skadedyrene i SF og Enhedslisten godt, at de skal følge Ruslands interesser - ellers kunne det jo ske, at en tilsvarende litteratur kom frem om dem - eller værre komme PET i hænde.

Det er derfor Enhedslisten i Folketinget dækker sig bag den små spruthysteriske Johanne og indavlskonsulent Pernille Skipper: Deres kriminalitet er af nyere dato og foreligger næppe i KGB arkiverne. Derfor skifter "Landsledelsen" også deres folketingsmedlemmer ud med jævne mellemrum: Det kunne jo være, at PET lækkede nogle oplysninger (ikke dem alle; men nok) så de små hjernedøde kunne afpresse hvalrosskæggene i baglandet.

Den problemstilling havde vi ikke efter anden verdenskrig: Dels fordi man - specielt i krigens sidste måneder - gav nazierne en (undskyld altid to) kugle for panden. Der var ikke mange fejl! Dem man ikke kunne nå fra modstandsbevægelsens side var dem, der var ansat i Shell-huset og i Frikorps Danmark.
Gestapofolkene blev så dømt efter krigen og nogle (alt for få) blev henrettet.
Frikorps Danmark folkene faldt enten på Østfronten - f.eks. ved Narva i Estland - eller de kom i Fremmedlegionen, der sørgede for, at de blev slået ihjel på reglementeret måde.

Hvad med resten? Tja.... hvis I husker lummerkarlene Axgil (meget belejligt også at skifte navn - som DKP, VS og ejendomssvindlere - specielt kombinationen - gør det): Første bøsseægtepar. Dels pædofile, dels Frikorps Danmark.
Nu er én af de få ting, man bliver smidt ud af Legionen for: Homosexualitet.
De har altså overlevet Østfronten; men hvad lavede de så bagefter indtil krigens slutning: De har med stor sandsynlighed været vagter i en eller anden koncentrationslejr. Man overlever ikke så lang tid ellers.

Det er så noget, der viser, at der nok ikke er en rigtig højrefløj i Danmark. Dansk Folkeparti er dels dumme, dels bankbumser, som Tulletåben.

Men EU-modstanderne i SF og navnlig Enhedslisten - de har forbindelserne i orden.

while the Soviet Union backed communist-leaning parties to influence politics, Russia is now financing far-right parties in an attempt to steer European politics.

Nazisterne sidder i SF og Enhedslisten: Læg mærke til antisemitismen! Palæstina skulle jo anerkendes ikk'?
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26091
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Man skal væremærksom på

Indlæg by Thomas on Fre dec 12, 2014 9:16 am

hvad der foregår omkring én.

En gammel terrorsag fra 1980

In den vergangenen Jahren sei immer wieder eine förmliche Wiederaufnahme der Ermittlungen geprüft worden – ohne Erfolg. Stasi-Akten seien monatelang ausgewertet worden, ranghohe Stasi-Offiziere und ehemalige Rechtsextremisten befragt worden. Auch einem Hinweis auf eine Verstrickung eines Geheimdienstes in das Attentat – in Form einer „Stay-Behind-Organisation“ – sei nachgegangen worden.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26091
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum