Tystys-kilden fra 2011

Side 1 af 2 1, 2  Next

Go down

Tystys-kilden fra 2011

Indlæg by Thomas on Søn jun 15, 2014 12:18 am

Det passer meget godt med mønstret i banksvinenes hærgen.

Klakørmæssigt og på anden måde herinde.

Det politiske aspekt af banksvinene har for mig været noget sekundært, fordi de ikke kommer til at bestemme alligevel. Der er alt for godt et informationsgrundlag fra USA, Tyskland og - til dels - Schweiz, til at banksvinene vil kunne gennemtrumfe danske særstandpunkter. Politikere kan erstattes; men ikke engang her har banksvinene været i stand til andet end at rense ud i nogle inkompetente borgerlige tåber (Bendt Betjent f.eks.).

Sagen er bare den, at nok har banksvinene kunnet lange ud efter politikere personlig og foretage afpresning - det havde måske virket i Grækenland - men, det er altså den forkerte flok at fornærme kollektivt - og de husker!

Banksvinene vil blive drevet og forfulgt - indtil de én for én tager en tur i sommerhuset og hænger sig. Sådan plejer dét at foregå - hvis vi kikker tilbage på de historiske fortilfælde. Tragisk? Ikke det fjerneste - ingen savner et banksvin. Og når man nu på grund af den almindelige blødsødenhed ikke kan hakke hovedet af dem på faglig forsvarlig vis på Kgs. Nytorv, som man burde - så må deres inkompetente fumlerier i sommerhuset og foran S-toget række.
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 27091
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Tystys-kilden fra 2011

Indlæg by Sune on Søn jun 15, 2014 12:39 am

Du er bare ved at tisse i bukserne af raseri over at Se & Hør ikke har gidet overvåge Thomas Borgsmidts Visa Elektron transaktioner. Måske du skulle overveje om du aligevel ikke er tvillingebror til Bo Warming, og at I ikke er universets centrum.

Sune

Antal indlæg : 114
Join date : 07/08/11

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Tystys-kilden fra 2011

Indlæg by Thomas on Søn jun 15, 2014 1:51 am

Sune skrev:Du er bare ved at tisse i bukserne af raseri over at Se & Hør ikke har gidet overvåge Thomas Borgsmidts Visa Elektron transaktioner. Måske du skulle overveje om du alligevel ikke er tvillingebror til Bo Warming, og at I ikke er universets centrum.

Du kunne ikke tage mere fejl.

Bare folk gør som jeg siger, så er jeg da ligeglad. Se så at hænge Dig i Sommerhuset - hoppe ud fra Storebæltsbroen kan dog også bruges. I gamle dage var det Storebæltsfærgen - så kom de i skruen og så var der ikke noget kadaver!

I får det sjovt i Nykredit, når man nu klipper svindleriske lange fingre af - én for én - med en grensaks - Der er såmænd rockere nok, der shopper i Aldi. Hvor mange medlemmer af direktionen er det nu, der ikke kunne være med mere - efter nogle ubehagelige spørgsmål fra Finanstilsynet. Nej, I får ikke lov til at hæve administrationsbidraget:
Alle I banksvin skal dø! Helst for egen hånd - så bliver det smertefuldt.

Synes Du ikke Du har gjort nok skade på samfundet?

Du vidste - eller burde have vidst - at det Du foretog Dig var forkert på alle tænkelige måder. Det vidste Du - om ikke af anden grund - så fordi jeg fortalte Dig det!
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 27091
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Pia Kjærsgaard har næppe vekslet til fremmed valuta via nets.

Indlæg by Thomas on Søn jun 15, 2014 1:53 pm

Så Tystys, må være et banksvin.

Mon skadedyret Pluto virkelig har lagt sig ud med PET? Han kunne være tåbelig nok til det!

Mon ikke banksvinet kan se frem til en rum tid i skyggen for et eller andet - med Tæske-Torben som cellekammerat. Tro mig, banksvin, hvis Du ikke synes at hans neglelak er yndig - så kan man klippe andet end korsstingsbroderier med en grensaks. Bliver det pengevask, Du ryger ind for - banksvin? Du véd, der hvor regnskabet ikke helt stemte efter Børge Blodøkses måde at tælle på fingrene på - dem han havde tilbage - fingre altså, pengene havde Danske Bank formentlig hugget.

Tip! Det er ikke bare i baderummet, at der sker ulykker - i fængsler altså - når folk dingler i badeværelset (som Borosovski), så er der ikke tale om uheld.
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 27091
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Det er slet ikke Se & Hør PET er interesseret i.

Indlæg by Thomas on Man jun 16, 2014 11:49 pm

Ikke foretage sig yderligere.

De seks sigtede er tidligere chefredaktører Kim Henningsen og Henrik Qvortrup, udgiverdirektør i Aller, Per Ingdal, samt to tidligere Se og Hør-journalister, herunder Ken B. Rasmussen, der er forfatter til bogen, der startede hele skandalen.

Desuden er en 45-årig it-specialist, den såkaldte tys-tys kilde, sigtet for at have lækket de fortrolige oplysninger gennem sit arbejde i IBM.


Journalisterne kan man nogenlunde sikkert smadre i fængsel uden at kompromittere anden efterforskning. De skriger op og hulker ynksomt; men får et eller andet rap over fingrene - måske endda fængsel; men ikke noget særligt. Muligvis slipper en eller to nådigere end de andre - forudsat han er i stand til at fortælle politiet noget, som de er meget mere interesseret i - det tvivler jeg oprigtigt talt på: Det er journalisterne, der har shoppet hos tystys-kilden.

Nej, den interessante er tystys-kilden! Han vil kunne hjælpe videre med andre lister. Han vil nok prøve at tage sig betalt med straffrihed. Det vil han også få - i denne sag. Læg mærke til, hvordan man afsnører denne sag som et helt separat emne.
Fidusen er, at Tystys vil angive kolleger og chefer - endda være ivrig. Men disse kolleger og chefer skal nok sørge for at Tystys står i værst tænkeligt lys. Men det væsentlige er hvad disse kolleger og chefer kan fortælle (og navnlig dokumentere) yderligere.

Det problematiske er: Hvad man vil gøre, når man når frem til den centrale?

Vil man lade som ingenting - fordi UltraTysTys i andre sammenhænge kan være nyttig. En spion hos spionernes spion? En mulighed!

Banksvinene i denne sag kan nok ikke regne med så lempelig en behandling, fordi UltraTysTys vil have nok på dem til at afpresse yderligere.

Men hvad sker med banksvinene? Kommer de nogen sinde i fængsel: Sandsynligheden er meget ringe. Men i flere tilfælde kan de få rådgivning om ophængninger i sommerhuse - når man er rimelig sikker på, at have malket banksvinet rent - og ikke har brug for det affald mere. Så skal han nok komme op og dingle - og ingen savner ham. Banksvin fortsætter på fri fod indtil de ikke har mere interessant at fortælle.
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 27091
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Det er langt fra slut

Indlæg by Thomas on Lør jun 21, 2014 11:37 pm

Flere hoveder ruller på Se & Hør

Det er slet ikke dér sagen ligger.

Nu er der foreløbig en ophævelse af navneforbuddet på Tys-tys-manden, der er anket. Man skal lige have gjort Tys-tys-manden mør.
Man skal have ham til at snakke om hvilke i bankerne, der har brugt de illegale oplysninger.

Som det ser ud nu, så kommer Tys-tys til at få hele skylden - hvis altså Tys-tys ikke hjælper sig selv og begynder at fortælle noget som interesserer meget. meget mere - så man slet ikke gider høre om Se & Hør!

Det er helt parallelt med de banksvin, der først blev dømt i byretten, hvorefter landsretten underkendte dommen - på det foreliggende grundlag. Det er da ikke fordi de banksvin er sluppet! Der er meget andet på dem. Nu skal man lige have malket dem for oplysninger - og de er nu i fuld gang med at fortælle og dokumentere for at "hjælpe sig selv".

Dem man skal have knaldet i Se & Hør sagen er jo ikke pop-psykopater som Qvortrup: Det er banksvinene, som Tys-tys har kendskab til udøver afpresning af politikerne. Når man først har fat i dem så ruller den.
Dvs. det gør den så ikke, fordi det kommer ikke til offentlighedens kendskab. Det man vil se er en forøgelse af selvmord blandt banksvin - almindelig erhvervsrisiko i den finansielle sektor. Ellers skal man da ikke have de ulovligt erhvervede oplysninger frem, de vil forblive hemmelige.

Der vil komme nogle domfældelser af banksvin; men slet ikke i forbindelse med Tys-tys og Se & Hør. Man vil knalde dem på noget andet de har begået - underslæb overfor banken f.eks. Masser af muligheder.

Så for den undrende offentlighed sker der - ingenting.

Pointen er, at bankerne skal afvikles - de må aldrig igen få den magt som Straarup havde, hvor han kunne forlange en ubegrænset statsgaranti.

Det med at banksvin mm. hænger sig, det er sådan man ordner tingene i Danmark. Danmark har altid haft forholdsvis mange selvmord - jo, der er de psykisk syge; men dem tager man hånd om med den psykiatripakke, der er vedtaget. Man må da ikke stå i vejen for at handlekraften blandt banksvin hæmmes af populisme om, at selvmord er tragiske - det er de ikke, når det er banksvin, der dingler. Man har skam ikke dødsstraf herhjemme, man ordner tingene på andre måder.

De deciderede psykopater som Sunesvinet og Plutokøteren, de vil aldrig begå selvmord - dem gider man da ikke opbevare som en anden Palle Sørensen - alt for kostbart: De vil blive udleveret til rockerne - en gruppe som bestemt ikke er sarte, når det kommer til at håndtere folk, de ikke kan lide. Derfor bygger man nu bestanden op i fængslerne af rockere - det er såmænd nemt nok, så har man cellekammeraterne til banksvinene. Selvmord i fængsler er bestemt ikke ukendte - specielt ikke efter utallige "uheld" under bruseren.

Man bruger skam ikke vold og brutalitet overfor fine folk som banksvin - det lader man folk, der i den kriminelle løbebane har gjort den slag til et håndværk. Tro mig, selv det mindste privilegium i et fængsel hjælper på trangen til at kommunikere hos banksvin.

Sådan én som Stein Bagger slipper man aldrig - han kan aldrig komme til de penge, han har stjålet - aldrig.
Det er lige som de forbrydere, der flygter til Thailand: På et tidspunkt skal de have flere penge, så laver de narkohandel - tro mig: Et thailandsk fængsel får røvpuling i et dansk fængsel til at synes den rene svir.

Thomas
Thomas

Antal indlæg : 27091
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Navneforbud på Tystys nægtet af Landsretten.

Indlæg by Thomas on Tors jun 26, 2014 1:21 pm

Se det er knap så interessant.

It-specialisten var ansat hos IBM, hvor han udførte opgaver for PBS, der senere blev til Nets. Det gav ham adgang til kreditkortoplysninger om de kendte og kongelige, som han solgte til Se og Hør.

Da sagen i slutningen af april kom frem, blev han hjemsendt fra sit konsulentjob i Nordea og er siden blevet sigtet af politiet i sagen.

Se det er den første direkte involvering af en bank - nemlig en "konsulent" stilling hos Nordea.

Nu er det så ofte sådan, at folk, der er i besiddelse af kompromitterende oplysninger i finanssektoren bliver ansat et andet sted i finanssektoren end der, hvor de skal væk fra. Bl.a. kommer direktøren i Nykredit fra Nordea.

Som sådan udelukker ansættelsen i Nordea ikke, at Tystys var spion for Danske Bank - snarere tværtimod.

Det problematiske er, at tiltalen er så begrænset til "de kendte" - det er vanskeligt at forestille sig, at Danske Bank skulle have været specielt interesseret i Prins Joachim. Her er der udpræget tale om en bifangst, som Tystys har slået mønt af: Det egentlig interessante ville være, hvad det egentlige formål med Tystys aktivitet har været og hvilke ulovligheder, der er begået i den sammenhæng.

Det næste er, at den sigtelse meget vel kan være den måde politiet læner sig op ad Tystys: "Hvis vi nu skal lade være med at interesse os for Pia Kjærsgaards sommerhus, så må Du hellere fortælle os noget, som vil interessere os meget mere!"
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 27091
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Man vil forsøge at snøre Se & Hør delen af.

Indlæg by Thomas on Fre jun 27, 2014 3:32 am

En ting er attentater på og afpresning af folketingsmedlemmer - en anden bankernes spionage i almindelighed.

Nu vil man så prøve at klare Pia Kjærsgaard for sig.

Spændende om det lykkes - og spændende om man får jaget banksvin i sommerhuset.

En ting er at "hænge folk ud" - der er forskel på om det sker i Se & Hør eller i sommerhuset.
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 27091
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Formentlig en udløber af Danske Banks klakører

Indlæg by Thomas on Ons jul 02, 2014 8:49 am

Tiltale klar i hackersag

Nu skal vi lige have straframmen klar.

Tystys-manden er nok alvoren af de forbrydelser Danske Banks klakører laver.

Hold da kæft, hvor Plutokøteren står til tæsk - rigtigt alvorlige tæsk.

Tænk på Kurt Thorsen, da han endelig kom i spjældet. Han fik da aldrig spillet billard. De glade drenge tog billardkuglen og lagde den i en strømpe - og så gennemtæskede de svindleren.

Pluto har virkelig kvalitetsunderholdning at se frem til. Altså hvor han morer andre.

Banksvin vil finde ud af, at fængselspersonalet undertiden er optaget af vigtigere ting - kaffebrygning f.eks.
Hvem kan dog tro, at flextumperne blandt fangevogterne skulle være særligt lydhøre overfor banksvin, der jamrer, når armene brækkes på dem og fingrene klemmes af i dørene?
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 27091
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Endnu en udløber af Tystys

Indlæg by Thomas on Tors jul 03, 2014 7:03 pm

En "fejl"????

Selvfølgelig er der et banksvin bag denne - "fejl".

Det er jo også en "fejl", når man ved månedskiftet ikke kan få sine penge.
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 27091
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Tystys-kilden fra 2011

Indlæg by Sune on Tors jul 03, 2014 7:12 pm

Så det er et banksvin - der er lusket ind hos CSC - som har skrevet dårlig kode med vilje...... Bare fordi du er paranoid, betyder det ikke, at de IKKE er efter dig - men det betyder heller ikke at de er. Tror du ikke du skulle søge professionel hjælp?

Sune

Antal indlæg : 114
Join date : 07/08/11

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Tystys-kilden fra 2011

Indlæg by Thomas on Tors jul 03, 2014 8:09 pm

Sune skrev:Så det er et banksvin - der er lusket ind hos CSC - som har skrevet dårlig kode med vilje...... Bare fordi du er paranoid, betyder det ikke, at de IKKE er efter dig - men det betyder heller ikke at de er. Tror du ikke du skulle søge professionel hjælp?

Nej, han har afpresset en i CSC!
Hvem skulle ellers have interesse i en liste over folk, der ikke ønsker svinske henvendelser? Selvfølgelig er det ikke "en fejl".

Men det er jo nok det samme som alle de "tekniske fejl", der sker sidste bankdag i måneden?.......
Sagen er den, at et infamt skadedyr, som Dig, har bevisbyrden imod sig! Du skal ved enhver given lejlighed kunne positivt bevise Din uskyld! Svindler og løgner, som Du er!
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 27091
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Det her er langtfra slut.

Indlæg by Thomas on Tors jul 03, 2014 11:02 pm

Berlingske varsler "nye afsløringer" af Lars Løkke.
Berlingske er blevet solgt - og samtidig er deres blogs lukket ned. Det vil sige en udrensning på redaktionelt niveau.
Det er nok for at redde Berlingske fra at ryge med Danske Bank i lokummet. Helt klart har Berlingskes "journalister" - specielt erhvervsjournalisterne; men også andre - været klemt af afpresning.

Det andet væsentlige skifte er de Radikales ændrede udlændingepolitik. Om der er en forbindelse med Danske Bank? Svært at sige; men jeg har selv set indsættelse af et betydeligt kontantbeløb for år tilbage: Sedler - nydeligt bundtede - blive langet over skranken ind i banken.
Samtidig har politiet haft ret så omfattende narkobeslag og arrestationer i bandemiljøet.
Samtidig oplyser PET om adskillige "danske" fundamentalister i Syrien - var det 15, der foreløbig er dræbt.
Enhedslisten hyler - forventeligt - op. Bestikkelsen til deres stormtropper er i fare.

Sammenhæng? Ikke nødvendigvis.
Men politiet hader sammentræf - også i tid.

Faldet i den svenske - og man burde nok også kikke på den norske - krone. Umiddelbart ville jeg mene, at det var oligarker, der hev pengene ud af svenske banker overalt - det ville jeg gøre, hvis jeg var dem: Så rystende svage som de svenske banker er (de får ligefrem Danske Bank og Nykredit til at ligne noget, der har mindet om pengeinstitutter).

Sunesvinet er herinde. Muligvis noget med Jyske Banks overtagelse af BRF? Men Nykredits halvårsregnskab bliver nok endnu mere fiflet og bedrøvelig end sædvanligt.
Jeg hæfter mig også ved at svinene i Danske Bank's handelsafdeling stadig er sigtede - jeg har i hvert fald ikke hørt, at der er rejst decideret tiltale. Noget kunne tyde på, at de synger med falsetten.

Man må nok sige, at juni måneds afslutning på likviderne i bankerne har været noget kaotisk.
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 27091
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Ja, her har banksvinene

Indlæg by Thomas on Fre jul 04, 2014 6:25 pm

rodet sig ind i noget ganske alvorligt snask.
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 27091
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Nu begynder Tystys nok at fortælle om banksvin!

Indlæg by Thomas on Fre jul 11, 2014 6:43 pm

Thomas skrev:rodet sig ind i noget ganske alvorligt snask.

At skadedyret så i sig selv er i alvorlige vanskeligheder - det kan jo kun glæde.
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 27091
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Politiet er godt tilfreds.

Indlæg by Thomas on Lør jul 12, 2014 1:50 am

Thomas skrev:
Thomas skrev:rodet sig ind i noget ganske alvorligt snask.

At skadedyret så i sig selv er i alvorlige vanskeligheder - det kan jo kun glæde.

Det drejer sig om efterforskningen af en alvorlig sag, hvor vi mener, at der er begået alvorligt kriminalitet. Vi havde jo aldrig tænkt os at fiske i materialet for at se, om Maren i kæret nu havde givet oplysninger til Se og Hør, understreger politiinspektøren.

- Men det er klart, at hvis vi støder på alvorlig kriminalitet, hvor nogen i tavshedsbelagte stillinger har solgt oplysninger til Se og Hør, så går vi videre med det, uanset om det har noget med tys-tys kilden af gøre, og så er det, der kan opstå en tvist. Men så er det jo godt, at retten er til stede og kan afgøre den, tilføjer han.

Det er jo slet ikke Tystys som sådan man vil have fat i! Ham skal man nok få fileteret - det er dem, der står bag ved, som har solgt oplysninger - og hvad mere væsentligt er: Dem, der udover Se & Hør har haft snageriet i kommission.

Vi har bevæget os væk fra den kulørte presse - nu er det spændende hvor mange banksvin, man får knust.
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 27091
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Det er jo nok årsagen til at Nets er taget fra bankerne

Indlæg by Thomas on Lør aug 02, 2014 7:40 am

IBM's system burde have opdaget tys-tys-klilde

Selvfølgelig!

Misbruget er foregået over så lang tid, at de kontroller, som skulle have været der, har været fraværende. Om IBM har implementeret sine egne sikkerhedsløsninger, er et stort spørgsmålstegn, men hvis de har - så har systemet været installeret forkert, fordi tys-tys-kilden så har haft adgang til at ignorere og slette de alarmer, han selv har udløst, siger Peter Kruse, direktør i sikkerhedsfirmaet CSIS, til Politiken.

Dvs. systemet er med vilje slået fra, fordi ejerne af systemet har brugt systemet til kriminalitet. Dvs. Danske Bank har simpelt hen indrettet sine edb-systemer til at begå kriminalitet.

Derfor var prioriteten at få det system ud af banksvinenes ulækre klør.

Vi kan jo af Pia Kjærsgaard se, at man systematisk har forfulgt politikerne. Hvordan ser det så ikke ud med de andre politikere, hvilken afpresning er de så ikke blevet udsat for - helt personligt - af Danske Bank?

Nu begynder vi at nærme os scenariet, at banksvin, der ikke kan finde på at hænge sig i sommerhuset og dingle under komfortable former - de vil blive kontaktet af "en flink mand", der går igen, når banksvinet ligger på gaden med fire (altid fire fra to kugler) ekstra huller i hovedet. Så véd politiet, at det skal der ikke gøres mere ud af!

Det er en af den slags sager, der aldrig bliver lukket, for de har aldrig været åbnet.

Vi så noget tilsvarende efter krigen, hvor "folk" døde på de mærkeligste måder - og politiet ikke kunne trænge til bunds. Selvfølgelig vidste (og véd) politiet da hvem, der smadrede de to på Peter Bangsvej!

Der er bare ikke nogen grund til at køre de sager. Hvorfor straffe én, der har gjort det rigtige?

Vi har skam ikke dødsstraf i Danmark for landsforræderi; men vi har i praksis noget, der minder meget om det!
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 27091
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Tystys-kilden fra 2011

Indlæg by Sune on Lør aug 02, 2014 9:56 am

Du arbejder tydeligvis ikke med IT. Det der kan ske/sker hver eneste dag i alle typer af virksomheder.

Sune

Antal indlæg : 114
Join date : 07/08/11

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Tystys-kilden fra 2011

Indlæg by Gæst on Lør aug 02, 2014 10:15 am

Thomas ved jo åbenbart alt om alt. Indgående kendskab til IT samt militært isenkram, strategier og planer. Alt sammen fra sin usle fugtige lejebolig. Det er sgu egentlig meget godt gået Razz

Det eneste han mangler er egentlig.... et arbejde 

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Jeg ville bare minde banksvinene om

Indlæg by Thomas on Lør aug 02, 2014 11:35 am

at det såmænd ikke er mig, de skal være bange for.

Ved deres fuldstændig uansvarlige og kriminelle adfærd, så er det helt andre kræfter, der er kommet i spil.
Vi kan jo se, at hovedparten af det materiale, der kommer fra NSA er finansrelateret - ok, der ryger nogle "håndklædehoveder" med i den store makulator.

Vi kan også se, at på linje med Danske Banks skabede køteres selvmedlidende hylen, så har både Anshu Jain og Jürgen Fitschen fra Deutsche Bank vrælet deres psykopatiske selvmedlidende retfærdiggørelser ud: "Nu må det være nok, Vi har sagt undskyld nok."
Gu' har de ej!
Der kom en let overbærende gnækken fra Wolfgang Schäuble ... man er slet ikke begyndt at blive ubehagelig endnu - det kommer og bliver værre. Nu ramler Deutsche Bank ind i en bøde på - var det mia. USD eller EUR - for svindel i USA. Bare rolig, der kommer sag efter sag efter sag.

Den måde, man fra banksvinenes side har udfordret - ikke bare dette lands - men de politiske og økonomiske systemer i det hele taget: Det slipper man altså ikke godt fra.

Helt klart, at dem, der svindler Putin - de får det meget lidt sjovt. Borosovski er bare et eksempel fra badeværelset.

Hvor mange, man kommer til at hjælpe med at dingle i sommerhuset herhjemme - svært at sige.

Størsteparten af banksvinene vil slippe med arbejdsløshed; men de rigtige gale køtere på direktionsgange og lign. dem kan man nok ikke have gående løse rundt. Det er noget, der aldrig vil blive glemt. Sammenlignet med 1930'ernes krise, så er den nuværende betydelig mere kostbar og alvorligere for samfundet - og finanssektoren.

Man kan se det af en helt anden oprustning på det internationale samarbejde. Selv EU-hadere er så småt begyndt at indse, at skal vi have knust hovederne på banksvinene, så er et overnationalt samarbejde måske ikke ønskværdigt; men kan være nødvendigt. Der er også rimelig klart, at man vil ikke være en bankejet stat (Sverrig er nok undtagelsen, her er det en realitet) - her er man faktisk (i det omfang man kan se mulighederne) parat til at gå på nogle kompromisser, som man ikke tidligere har anset for nødvendige.
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 27091
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Procesbevillingsnævnet

Indlæg by Thomas on Ons aug 13, 2014 7:31 pm

Tilladelse til at indbringe sagen for Højesteret

Ja, tak! Den er jeg så med på; men hvad sker der med undersøgelserne omkring banksvinene i denne forbindelse?
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 27091
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Mobilovervågning i Norge

Indlæg by Thomas on Lør dec 13, 2014 10:32 am

Hvem overvåger?

Man har ikke ønsket at oplyse, hvem det er!

Men det er altså noget af et sammenfald, at det kommer frem samtidig med en af de største finanskriser i Norge søges holdt nede - man snakker i hvert fald ikke om den.

Det sker samtidig med, at den norske krone er under et voldsomt pres. Definerer vi arbitrært en startdato til det tidspunkt NOK overfor DKK går under hidtidige lavpunkt uden at møde modstand, så taler vi et starttidspunkt på "Finanskrisen med Tophue" til 1/12-14.

Det karakteristiske er at styringsrenten bliver sænket 11/12 dvs. torsdag. Hvis det er sådan at kapital strømmer ud - hvilket i sig selv er forståeligt (situationen med radikalt sænkede oliepriser taget i betragtning), så ville man hæve renten - ikke sænke den. Man gør det modsatte, af hvad der ellers skrives i lærebøger.
Parallellen til oktober 2008 og Nationalbankens handlingsmønster dengang er iøjnefaldende.

Det tyder på, at situationen er tilsvarende i dag i Norge som dengang i Danmark; nemlig at én eller flere af hovedbankerne er på vej til at blive lukket.
Så må vi se i listen over "usual suspects":
Her er DNB den største. Ca. 3 gange større end nr. 2 Nordea, igen 3 gange større end nr. 3: Danske Bank.

Det er næppe DNB, fordi 1/3 af aktierne er statslige, så der ville man have valgt en anden metode, for Norges kreditværdighed som sådan fejler bestemt ingenting.
Det må altså være nr. 2 og/eller 3: Nordea og/eller Danske Bank.

Et andet argument imod DNB er, at man har længe vidst, at situationen er prekær p.gr.a. shipping udlånet på ca. 250 mia., hvor Nordea er på 100 mia. og Danske Bank på 50 mia. - det er de tal, jeg umiddelbart har i hovedet. Dem har man i årevis vidst, at de var lort og lagkage (sig navnet: Torm!), så det kommer ikke som nogen overraskelse.

Det, der kan komme som en overraskelse er styrtdykket i olieprisen - dvs. det burde ikke komme som nogen overraskelse for faste læsere af økonomidebatten - der starter for ca. ½ måned siden - også omkring 1 dec 14.
At den utraditionelle rentebeslutning og den norske "Tys tys" kommer samtidig kan være et sammenfald; men som alle fornuftige, så hader jeg tilfældige sammenfald!

Det, der formentlig sker er: Både Danske Bank og Nordea trækker deres indlån i datterbankerne ud. Nordea har et klart motiv, fordi de er så tungt rodet ind i de baltiske banker (incl. Finland). De véd at Norge ikke garanterer for deres penge: Norge garantere for en svensk bank??? Det er mod naturen stridende utugt. Det sker ikke.
Nationalbanken garanterer heller ikke for Danske Bank: Man har netop på Finansrådets årsmøde 1/12 2014 hørt Lars Rohde højt og larmende karakteriseret hovedbankerne som "velkapitaliserede", men at man i Nationalbanken ville tage det under overvejelse yderligere at øge kravet. Oversat til dansk: "De velfortjente øretæver i tigger om, det bliver sgu Jeres eget problem." Det har om ikke andet fået Danske Bank; men også Nordea til at hive de penge ud af Norge, som de kan. Rohde har jo netop fortalt dem, at Regering og Folketing vil lade indskyderne betale konkursen.

Forbindelsen til Tys Tys? Ja, Qvortrup havde sådan set ret i sin påstand om, at han kun var en biperson i spillet omkring Pia Kjærsgaard og overvågningen af hendes sommerferie på Santorini.
Vi har også her været udsat for ondartet infiltration fra banksvin faktisk i adskillige måneder.
Pia Kjærsgaard blev netop sporet via andet end sit dankort, da hun ikke har et sådant! Så det må være via mobiltelefonen - tanken er i hvert fald nærliggende.

Det nævnte udstyr i Aftenposten er ikke billigt; men på den anden side ikke mere end hvad almindelig bilagssvindel i en bank kan dække over i en enkelt månedsafslutning. Det er beløb som ingen vil se.

Jeg tror ikke, at det er "fremmede magter". Deres efterretningsvæsen er skruet sammen på en ganske anden måde og har afsløret alvorlige huller i deres arbejdsmetode på anden vis. Lavrov kom f.eks. med en unøjagtig anklage mod USA, som tyder på en traditionel militærefterretningsvirksomhed med de mangler, den nu har. Bl.a. at den ikke har krydschecket med helt almindelige åbne kilder.

Qvortrup - ingen sympati med ham - er så blevet malket for det han nu kunne bidrage med. Det vil igen sige, at hovedinteressen ligger et helt andet sted end inferiøre ugeblade - ellers havde man ikke ladet Qvortrup slippe så billigt.

Der er noget anti-terror i gang - og det er ikke svagt begavede håndklædehoveder - dem har man sat fagfolk til at aflive: Kostbart - tjo... men så heller ikke mere. Nej, de egentlige skadedyr er banksvin!
Dem har man under observation - at man så evt. oprindelig har fundet ud af, at der er tale om banksvin via overvågningen af terrorister - det er så noget andet. Oprindeligt har banksvin formentlig været en bifangst.

Så både Plutokøteren, mpkbh og hvad de nu ellers kalder sig er formentlig under behandling - og den bliver ikke spor kærlig - af helt andre kræfter. Disse kræfter vil være temmelig ligeglade med dette inferiøre forum. Det er helt andre fisk, de er ude efter - så Banksvin: Brug weekenden til noget fornuftigt - hæng Jer! Det bliver altså den behagelige udvej!
Sagt i al menneskekærlig fordragelighed: I har vovet Jer ud, hvor I ikke kan bunde!
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 27091
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

De datamængder passer vel

Indlæg by Thomas on Tors apr 23, 2015 9:25 pm

kun på banksvins kopiede transaktioner. 2000 CD. Et vildt gæt: Det er banktransaktionerne siden 2008. Det passer nogenlunde med 8 år - en CD om dagen.

Det vil sige, at nu er der banksvin og klakører, der får trynen noget så gevaldigt i klemme.
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 27091
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Det interessante er:

Indlæg by Thomas on Tirs aug 04, 2015 7:13 pm

Hvorfor de er så lang tid om det.

Selvfølgelig har man masser af beviser - det er ikke det, det drejer sig om: Spørgsmålet er nok hvordan de tiltalte kan pege, så man kan lede videre i deres bagland - direktionen i Danske Bank f.eks.

Men det er det interessante: Hvilket bagland og hvilke opdragsgivere har denne Tystys-kilde? Se det skal man have tid til, at der gror græs hen over, så man kan trække på skuldrene.

Attentatet på synagogen tyder ikke så lidt på en forbindelse til kommunisterne i SF/Enhedslisten. Forbindelsen til bankerne er der - alene det, at der er tale om Dankort data; men hvor går det videre derfra?
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 27091
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Nå, nu får vi måske se

Indlæg by Thomas on Ons jul 06, 2016 11:35 am

hvor mange banksvin, der ikke har hængt sig i sommerhuset eller er blevet til jordbærmarmelade.
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 27091
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Tystys-kilden fra 2011

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 2 1, 2  Next

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum