Er bankerne velkapitaliserede?

Go down

Er bankerne velkapitaliserede?

Indlæg by Thomas on Lør mar 22, 2014 6:25 pm

Selvfølgelig er de ikke det.

Vi ser at aktierne bliver opkøbt af kapitalfonde. Ingen spørger sig selv om, hvor kapitalfondene har pengene til de opkøb fra? Dem har de da lånt i banken!

Det vil så typisk kunne gøres på denne måde:

En aktionær ønsker at slippe ud af sin investering. Er det en betydelig aktionær, så vil vil der ligge en aktionæroverenskomst, hvorefter kursen aftales mellem de større aktionærer.
For at undgå at børsen krakker, så køber virksomheden selv aktierne op - gerne via en investeringsfond, en investeringsafdeling i en bank - der er mange måder at gøre det på. Fair nok.

Denne investeringsafdeling eller hedgefond forsøger så at sælge aktierne igen til en anden investor - naturligvis med den behørige godkendelse fra de andre investorer.

Her deler vandene sig!

Er det en sund og fornuftig virksomhed og er aktierne prissat fornuftigt, så finder man nok en investor, der køber og betaler med rigtige penge - f.eks. opsparede pensionspenge. Dvs. det er en investor, der ikke er interesseret i udbytte; men i kursstigning, så man kan sælge aktierne, hvis man skulle få brug for likviditeten. Derfor stiger kursen jo på børsen - en seriøs investor kunne da ikke drømme om at handle på børsen - der er jo kun banksvindlere og ludomaner der. Handelskursen med investeringsfonde og lignende ligger som regel milevidt under børskursen. Det gør den, fordi der er ikke nogen seriøs investor, der kunne drømme om at købe på børsen. Hvis man sætter kursen for højt, så kan investeringsfonden ikke finde nogen køber.

Er det et svindelforetagende som Danske Bank, der reelt har en negativ værdi, så er investeringfonden ude af stand til at finde en køber til minimum den kurs som investeringsfonden har købt og belånt aktierne til. Til sidst bliver lånet opsagt og virksomheden må have aktierne tilbage til virksomheden som egne aktier. Disse egne aktier skal så efter en frist annulleres. Hermed reduceres egenkapitalen med værdien af aktierne - fordi aktivet: Udlån til platugle forsvinder og erstattes af aktivet aktiebeholdning. Nu føres ved annullering denne post både i aktiv og passiv - helt væk og egenkapitalen er dermed reduceret til det, den bør være.

Problemet med en - snart bedrageridømt - svindler er, at de aktier, der handles over børsen er jo OGSÅ belånt hos platugler, ludomaner og Danske Banks pensionssparere. Her er problemet at den belånte værdi så langt overstiger aktiernes værdi - derfor er Danske Bank nødt til at manipulere sin aktiekurs op. Falder kursen nemlig, så må man jo gøre udlæg i de belånte aktier. De aktier kan jo ikke sælges! Ikke hos Danske Bank, der som bekendt er insolvent og illikvid. Havde man kun belånt aktierne til en fornuftig værdi, så ville det ikke have været noget problem, for så havde man kaldt lånet hjem solgt aktierne videre - og ingen havde været hverken rigere eller fattigere af den grund!

Nu er sagen den, at aktierne er værdiløse, fordi udlånet reelt er tabt - udlånt til platugler og flextumper, der hverken kan eller vil betale hverken afdrag eller renter - tabt adskillige gange. Derfor kan man ikke gøre udlæg i aktierne, fordi så vil der fremkomme et tab svarende til udlånet - ikke aktieværdien - som skal fradrages "egenkapitalen".

Se det er jo fint nok! Men der er altså INGEN kapitalisering i Danske Bank. Det er derfor generalforsamlingerne udarter sig til de rene gedemarkeder, hvor alle idioterne stiller sig op og brokker sig over "den etiske profil" - eller hvad nu aberne kan finde på at skrige om.

Se det sker ikke hos APM. Skriver sådan en idiot sig på talerlisten går en mand fra en af APM's fonde hen til skidesprælleren og siger (dengang han levede): "Det gør hr. Møller ondt, at de ikke har tillid til rederiet: Hr. Møller ønsker at købe til børskursen i går, så de ikke lider tab!"
Her plejer narrehovedet at forstå - og holder sin kæft.

Den går ikke i Danske Bank, fordi lottokuponerne er værdiløse ingen kunne jo drømme om at købe det lokumspapir.
Det alvorlige er, at alle pensionssparerne i Danske Bank er ruineret.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26064
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum