Gør som Sverrig?

Go down

Gør som Sverrig?

Indlæg by Thomas on Lør mar 22, 2014 5:42 pm

Nej, da - idioten har ikke set fidusen!

Der er jo alt for mange penge i omløb, som skal opkræves i skat hen ad vejen. Så længe skattesvindlernes penge ligger, hvor de ligger, så sker der ikke noget ved det - de kan ikke få dem ud!

Sagen er jo den, at man ikke vil have at skattesvindlerne slipper nådigt - ellers havde man ikke lagt fængselsstraf oveni i efterbetaling, renter og bøder, som konfiskation.

Vi kan jo se med Uli Hoeness, at så tilstår de en beskeden brøkdel af kriminaliteten - og så skal man have balladen med at føre dem i retten for resten. Hvorfor ikke tage det, man kan gennem bankoplysningerne, som man har på skiderikkerne - og får udleveret fra Schweiz eller, hvor idioterne nu har "gemt" pengene.

De penge skal jo beslaglægges gennem ligningsarbejde - opkræves og bruges til at betale af på bankernes tab.

Forbrugs- og indkomstbeskatning skal sandelig ikke bruges til at "hjælpe" banker. Det er skattesvigerne, der skal betale for bankpakkerne. Der straf til, så de hænger sig og kreperer.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26064
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Krugman på tynd is med Riksbanken.

Indlæg by Thomas on Man apr 21, 2014 9:24 pm

Krugman er ikke helt opmærksom på hvor elendige de svenske banker er.

Alle datterbankerne i Finland og de baltiske lande - og ja, Danmark - er ikke så meget insolvente - sådan er banker jo - men illikvide!

Sagen er nok den, at ingen kunne finde på at låne en svensk bank penge. Riksbanken har sine vanskeligheder med at opdrive noget, der blot perifært minder om et sikkerheds grundlag. Sverrig skal jo reelt forsyne banker med likviditet til noget, der minder om 20 mio. mennesker - hvoraf ingen kunne drømme om at betale noget som helst.

Der er mellem 3-5 lande, hvor fingrene bare klør for at erklære de svenske banker konkurs - og lade indskyderne tage smasket. Problemet er at indskyderne formentlig i praksis udelukkende er den svenske moderbank. Riksbanken kan såmænd nok låne dem penge; men det skal jo have et eller andet modsvar i udstedte statsobligationer og Sverrig har bestemt ikke nogen lille statsgæld - og yderligere udstedelse af statsobligationer vil nok ikke være helt billigt.

En ting er sikkert: F.eks. Finland agter naturligvis ikke at hæfte for svenske bankers indskud i de finske datterbanker.

Som det viste sig med SAS og Vattenfall, så er bankernes tilgodehavender i og udenfor Sverrig bestemt ikke, hvad man kan kalde prima kvalitet. Sverrig har jo i vidt omfang finansieret sit overforbrug ved hjælp af høj selskabsskat, der har udsultet virksomhederne, så de ikke har fået reinvesteret.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26064
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum