Hvor er Nykredit og Sydbank i grunden på vej hen?

Go down

Hvor er Nykredit og Sydbank i grunden på vej hen?

Indlæg by Thomas on Man dec 09, 2013 2:53 pm

Af Jens Chr. Hansen den fidele spytslikker og bankklakør.

Om fem år? Så længe kan det da ikke tage at få svinene dømt?

Lad det være sagt med det samme, hverken Nykredit eller Sydbank er finansielt kriseramte, ingenlunde, soliditeten synes betryggende og indtjeningen på de basale finansforretninger er begge steder ganske solide. Så vidt så godt.

Hold da kæft! "Ganske solide"?? Tjaahhh, når "regnefejl" og "valutasvindel" er hovedindtægtskilden?

Mest truet er selvfølgelig Sydbank, som har en størrelse, der er “midt-i-mellem.” For lille til at hente stordriftsfordele og for stor til at være en smidig, fokuseret lokalbank.
Narren argumenterer stadig ud fra Straarups beviselig forkerte og vildledende løgne.

Sydbank-toppen troede så fejlagtigt, at man kommunikationsmæssigt kunne feje denne bet ind under gulvtæppet og køre videre som om intet var hændt. Mandag kom så en halvkvædet vise fra Karen Frøsig, der efterlader indtrykket af en famlende, søgende og usikker Sydbank-topchef. Og i øvrigt med en ganske besynderlig kommentar med henvisning til DLR Kredit.
Det har han så ret i.

Jeg må sige, at jeg som kunde glæder mig rigtig, rigtig meget til at se alle disse kundefordele konkret komme til udtryk. Først og fremmest ved bedre priser (for mig), sekundært ved at gøre det lettere for mig som kunde. Men jeg tillader mig på forhånd at tvivle.
Nu er det gået op for flextumpen, at han er håbløst fortabt!
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26944
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Se denne kommentar ryger med garanti i Jens Chr. Hansens spamfilter

Indlæg by Thomas on Man dec 09, 2013 3:46 pm

Selvfølgelig har Sydbank ikke en regnefejl på ½ mia. - ikke uden at opdage det.
Tilsvarende postulatet om, at man har købt Tønder Bank for dyrt. Bare rolig der kommer mere med Diba, som de også har "købt".

Nej, det er hele Sydbanks forretningsmodel, hvor man har "outsourcet" tabte fordringer til andre banker - og formentlig lånt dem pengene.

Det må have været Finanstilsynet, der i gennemgangen af engagementer hos Sydbank har fundet at visse problemkunder på mystisk vis er forsvundet. "Solgt" har den lille kække Frösig sagt! Til HVEM dog?

Derefter er Finanstilsynet gået over gaden til Tønder Bank - og ganske rigtigt, der var fallenterne formentlig bogført uden nedskrivninger. Formodentlig er det samme tilfældet med Diba!

Nykredit er noget andet: Her "outsourcer" man flexlort til småbanker. Hvis de banker ikke køber flexlortet med deres indlånsoverskud, så begynder Nykredit at sende de flextumper på tvang, som har et boliglån oveni kreditforeningslånet - hvilket med usvigelig sikkerhed vil give den mindre platuglebank et livstruende tab.

Se den går nu ikke så forfærdelig meget længere, fordi de garantier, som banken har stillet på skiven 60%-80%, de udløber! Til gengæld for at betale rente (og selvfølgelig IKKE afdrag - man er vel flextumpe) har banken fået administrationsbidraget på den dyre skive.

Da disse garantier udløber, så får Nykredit hele administrationsbidraget - heraf den tilsyneladende gode indtjening hos Nykredit!
Bagsiden af medaljen er, at nu har banken ikke noget motiv til at betale Nykredit af egne penge, hvorfor de vil sætte flextumpen, der naturligvis ikke har betalt en bønne på sit banklån, på tvang.

Banken vil hermed tabe sit lån, for Nykredit byder sit pant på tvang. Hertil kommer den renteoprulning banken har lavet indtil nu. Men netto er tabet for banken mindre end under garantien, hvor Nykredit havde budt 60% af "ejendomsværdien", hentet 60%-80% i banken.

Så nu er det banken, der sender flextumper på tvang - for at minimere tabet - og Nykredit, der står med stribevis af overbelånte ejendomme i "midlertidig besiddelse" som ikke har nogen chance for at blive solgt.

Hvorfor pokker tror I at ejendomspriserne er manipuleret op det sidste års tid? Det er ren regnskabssminke i kridterne!
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26944
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Hvor er Nykredit og Sydbank i grunden på vej hen?

Indlæg by Gorrion on Man dec 09, 2013 7:09 pm

Jeg er meget enig med dig Thomas, og det er tydeligt at der gøres rigtig meget for at gemme sorteper, eller at fasthold fantasipriser på ejendomme/boliger der ikke tilnærmelsesvis kan sælges til de priser på et frit marked.
Og dette bliver selvfølgelig ikke bedre når subprime flik flak Flex lån for astronomiske summer udløber de kommende år, og SKAL afdrages....hvilket rigtig mange OVERHOVEDET IKKE KAN!
avatar
Gorrion

Antal indlæg : 1447
Join date : 24/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Hvor er Nykredit og Sydbank i grunden på vej hen?

Indlæg by Thomas on Man dec 09, 2013 8:08 pm

Gorrion skrev:Jeg er meget enig med dig Thomas, og det er tydeligt at der gøres rigtig meget for at gemme sorteper, eller at fasthold fantasipriser på ejendomme/boliger der ikke tilnærmelsesvis kan sælges til de priser på et frit marked.
Og dette bliver selvfølgelig ikke bedre når subprime flik flak Flex lån for astronomiske summer udløber de kommende år, og SKAL afdrages....hvilket rigtig mange OVERHOVEDET IKKE KAN!
Næ, det kan de ikke.

Der er kun én ting at gøre: I hver enkelt kridte udskille de fast forrentede annuiteter.
Herudover må flextumperne så konvertere til fast forrentede annuiteter, dem, der kan kan - resten må forblive nødlidende.
Kreditforeningerne vil så overtage de huse på tvang - evt. proppe dem ned i et ejendomsselskab og lade tumperne bo i dem til man kan få dem solgt til en hæderlig pris - herefter sparkes fjolserne ud.

Banker og kridter må så tage tabene, hvilket de ikke kan - heller.

Hvornår er dette overstået? Skal vi sige: Aldrig? Når man tænker på, at serberne stadig holder på deres ret efter middelalderens slag på "Solsortesletten", hvor de fik nogle læsterlige tæsk, så er ALDRIG nok det bedste bud - ja, det eneste.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26944
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Zweckoptimismus

Indlæg by Thomas on Man okt 23, 2017 12:28 pm

Det kan da godt være, at der kommer højere vækst; men det hjælper ikke Sydbank.

Som det ser ud nu, så vil væksten være afhængig af rationalisering af offentlige arbejdspladser.

Der er et par måder, det kan ske på:

  1. Udflytning af offentlige arbejdspladser bort fra København og Nordsjælland. Gevinsten kommer dels i form af et lavere lønniveau, som er relevant, fordi priser mm. er lavere udenfor terroristkontrolleret område.
    Det andet er at udflytningen muliggør nedlæggelser af stillinger. Som jeg husker det, så er der tale om 10-20%. Lidt afhængig af hvor meget, der er decideret bortfald og hvor meget, der er sammenlægning af stillinger; men det ligger nok i den størrelsesorden. Udflytning tager tid, fordi der vil være sabotage fra de nuværende ansatte.
  2. De arbejdspladser, der kommer er nye arbejdspladser, som f.eks. vil der komme nogen ved trænet i Skive; men det er ikke så mange som man skulle tro. Bla. fordi man vil lægge de arbejdspladser en smule mere rationelt end udviklingen normalt giver.


Fælles for faktorerne er, at det er ikke nogen, der gavner Sydbank, hvis flextumper er skolelærere og nogen, der stemmer Dansk Folkeparti.
Skolelærere skal fjernes (stillinger vil ikke blive nybesat) og en Venstre-regering drømmer da ikke om at begunstige dem, der stemmer på Dansk Folkeparti. Bare rolig den politiskole i Vejle, den bliver særdeles smertelig for Dansk Folkeparti - og Nordea.
Venstre har som sådan ikke noget principielt mod Socialdemokrater - altså i det omfang de er socialdemokrater - og ikke kommunister i forklædning, som mange af dem er (eller helt elementære svindlere, hvilket også omfatter visse konservative og LA).

Socialdemokrater er en modpart, når det drejer sig om at dele gevinster - der når man som regel et resultat.

Dansk Folkeparti og SF/Enhedslisten er udelukkende parasitter, der kræver bestikkelse for ikke at lave sabotage. Det er nogen, man skaffer sig af med ved først givne lejlighed.

Der er ikke mange Sydbankkunder i den positive ende.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26944
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Det er da pudsigt!

Indlæg by Thomas on Tors apr 26, 2018 10:56 am

Netop som Danske Bank skal forlade Estland, så får den lille - dybt kriminelle - Frösig også en øretæve. Man må da snart få den ko bag tremmer.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26944
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Hvor er Nykredit og Sydbank i grunden på vej hen?

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum