Kædeansvar i entreprenørbranchen.

Go down

Kædeansvar i entreprenørbranchen.

Indlæg by Thomas on Fre nov 01, 2013 8:27 pm

Det de idealistiske unge mennesker ikke forstår:

Hele regeringens politik med arbejdspladser på anlægsområdet er et spørgsmål om at erobre opgaver fra de frække tyske entreprenører - i Tyskland altså.
Entrepriser i Tyskland vil betyde en væsentlig del lokal arbejdskraft, vi vil ikke have danske virksomheder til at hæfte for, hvad en tysk underentreprenør finder på af morsomheder med polsk arbejdskraft.

Jeg tror ikke det bliver noget problem, for danske entreprenører vil da ikke betro deres dyre maskiner til tilfældige polske løsarbejdere, der ikke er konkurrencedygtige - selv til en lavere løn - fordi de vil bruge skovle i stedet for gravkøer.

Fidusen er, at danske entreprenører skal bygge infrastruktur i Danmark - togplan mm.
Det betyder, at en genanvendelse af maskinerne vil kunne gøre, at man kan komme med interessante tilbud i Slesvig-Holsten f.eks.

Det kan man sagtens klare - at få opgaverne altså, fordi de tyske entreprenører har været lidt mindre end overbevisende i f.eks. sagen med Berlins Lufthavn. Når man så også har maskinerne, hvor anskaffelsen allerede er betalt én gang, så kan blyanten spidses dels på tyske opgaver; men så sandelig også på danske - og pengene vil gå til lønninger frem for til banker og finansiering.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26062
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum