Indavlskonsulent Pernille Skipper

Go down

Indavlskonsulent Pernille Skipper

Indlæg by Thomas on Fre nov 01, 2013 6:19 pm

Forstå det så dit kommunistiske forbryderfjæs!

Nu er det OS de kriminelle voldsforbrydere, terrorister og narkokriminelle, der har magten til mord og voldtægt - og vi vil bruge den!

Enhedslisten truer regeringen på livet og er fristet af et såkaldt mistillidsvotum.

Sådan lød det her til morgen fra Enhedslistens folketingsmedlem Christian Juhl på TV2 News.
Der er noget, det kommunistiske (og han er kommunist uden nogen indskrænkning) hvalrosskæg har alvorligt misforstået.

»Christian Juhls udtalelser må stå helt for hans egen regning i denne her sammenhæng. Jeg tror måske, at han er stået lidt for tidligt op, eller i hvert fald har han udtalt sig lidt kluntet,« siger Pernille Skipper, næstformand i Enhedslistens folketinggruppe.
Nej, det, det drejer sig om er pengeafpresning, voldskriminalitet og narkohandel til fordel for Mellemøstlige blodbad og overfald (for morskabs skyld) af sagesløse på gader og stræder. Så vi er revnende ligeglade med gamle kommunistiske landsforrædere.

»Jeg håber, at Venstre vil levere stemmer til at få undersøgt om det er rigtigt, at danske borgere bliver overvåget af den amerikanske efterretningstjeneste, når vi bevæger os rundt i samfundet og taler med vores bedstemor eller kærester på telefonen. Det ville klæde dem som liberalt parti, at de tog de grundlæggende frihedsrettigheder alvorligt,« siger Pernille Skipper.
Ja, den modbydelige kræftmetastase har travlt med at fortælle andre, hvad de skal mene.

Thorning sagde torsdag, at et samarbejde med amerikanerne var nødvendigt for at undgå terror.

Den sammenligning holder ikke, mener Enhedslisten.
Jo, det er præcis det den gør.

Det er jo nok humlen i det hele: Regeringen kan ikke foretage aflytning og kontrol af terrorister og kommunister, fordi de er i Folketinget. Men det kan NSA - og gør det. Det kan man jo ikke forhindre.

Man kan jo heller ikke forhindre NSA i at aflevere dokumentation til f.eks. PET (for slet ikke at tale om pressen) om terrorrelateret aktivitet i Enhedslisten. Hvorfor ikke? Nej, NSA foretager da ikke den slags - officielt; men hvad nu hvis man faldt over kompromitterende oplysninger om indavlskonsulent Pernille Skipper og den små spruthysteriske Johanne.

Tjaaa... så er der jo ikke tale om, at PET har overvåget: Det har de så sandelig ikke; men "vågne borgere" har gjort dem opmærksom på personfarlig kriminalitet, pengevask, terror og narkohandel: Det bliver man da nød til at forholde sig til! Vist nok - eller?
Hvor de "vågne borgere" har oplysningerne fra? Ja, deeeet ved PET ikke; men man forholder sig til substansen om trusler mod rigets og borgernes sikkerhed. Så må vi tage aktivitet fra andre på internettet senere - meget senere - meget, meget senere - njaaarh - PET får faktisk aldrig tid til at gå ind i de detaljer.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26066
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum