Finanslov

Go down

Finanslov

Indlæg by Thomas on Fre okt 04, 2013 1:47 pm

Enhedslisten får intet.

Det har så vidt jeg kan se to årsager:


  • Den positive, nemlig at baggrunden for de svenske selskabsskattelettelser var, at beskatningen havde udhulet f.eks. Vattenfalls kapitalgrundlag så meget, at anlæggene på det nærmeste var værdiløse, hvilket vi fik at se med Amagerværket, Fynsværket og Nordjyllandsværket. Der var dels ikke mere at beskatte, fordi resultaterne skyldes manglende afskrivninger, vedligehold og løbende investeringer. Dernæst var Nordeas sikkerhed for de lån der var optaget for at kunne betale rovdriften efterhånden uden sikkerhed, hvilket Nordea - forståeligt nok - ikke kunne leve med.
    Reelt har Sverrig misligholdt investeringerne, hvilket altid er et problem med offentlige virksomheder. F.eks. IC4 togene er der brug for, fordi man i en årrække har forsømt investeringer i jernbanen.
  • Den små spruthysteriske Johanne vil have noget for at støtte Patentunionen. Se her forbiser hun ganske - formentlig af uvidenhed og som følge af svage åndsevner - at Enhedslisten slet ikke skal have noget som helst. Så vidt jeg kunne se på billederne i Politiken, så hvæsede Tullemanden af Per Clausen, der forlader Folketinget og stiller op til kommunalvalget i Ålborg. Det tyder på, at nogen har lænet sig op ad hvalrosskæggene i baglandet og kommet med perfide hentydninger om en uheldig fortid.
    Hvalrosskæggene i Enhedslisten er da komplet ligeglade med de syge, de fattige og de undertrykte: De vil alene holde låget på deres gamle forbrydelser.


Det Enhedslisten får for at undlade at kræve en folkeafstemning om Patentunionen er den inderlige glæde, ære og fornøjelse - og det er stort i alle dimensioner - at ydmyge Tullemanden ved at give hans platte kleptomanpølser én over grænsebommen. Vi får nok ikke at se hvordan Tullemanden ser ud, når han stortudende af raseri stamper i jorden.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26069
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum