Mette Frederiksen vil aflive »meningsløs aktivering«

Go down

Mette Frederiksen vil aflive »meningsløs aktivering«

Indlæg by Gorrion on Lør apr 20, 2013 3:05 pm

http://www.b.dk/politiko/mette-frederiksen-vil-aflive-meningsloes-aktivering

Fint nok at man komme nogle af disse tåbelige "aktiveringer" til livs.....jeg tror ligefrem de kan have være skadelige og nedværdigende at have været tvunget til at deltage i.
At man i stedet giver mere fokus på opkvalificering, evt. via edb kurser, kørekort, og certifikat kurser af forskellige slags er en god ide, og at det selvfølgelig giver konsekvens hvis man ikke står til rådighed (medminder man er lovligt fraværende/syg).

Der hvor man virkelig skal passe på er at nyttejob ikke går hen og bliver en ansættelse under nyttejob ordninger, altså at man i årevis er nyttejobber, og af den vej forhindre rigtige job i at opstå/bestå. i så fald er der i den grad tale om at det er forfejlet fra dag 1, og skal stoppes omgående!.

Det er yderst vigtigt at de "stærke" arbejdsløse nyttejobbere ikke udnyttes til at varetage rigtige job....det skal være således at disse ordninger giver et job, evt. gerne i den funktion hvori man har været "nyttejobber".
Nyttejob funktionen må aldrig udvikle sig til en nyttejobrotations ordning hvor 3-4 nyttejobbere på 3 måneders skift, erstatter en fultidsstilling....og det er noget jeg i den grad også vil opfordre fagforeningerne til at holde øje med!
avatar
Gorrion

Antal indlæg : 1439
Join date : 24/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum