Nå på den måde.

Go down

Nå på den måde.

Indlæg by Thomas on Tors jan 17, 2013 12:57 am

Schäuble er fanget på det forkerte hjul.

Samtidig mener han, at Danmark også vil kunne fastholde andre af sine krav om flere penge til forskning, infrastruktur og mindre bureaukrati. Det siger Nicolai Wammen til Radio24syv.

Øhhhh.....Du Wolfgang? Hvordan har Du egentlig tænkt, at vi skal få penge til de hersens fornuftige investeringen - bla. andet dem som er nødvendige p.gr.a. Jeres "Grønne Energi" ???????

Det kan eventuelt gå ud over støtten til eksempelvis danske trafikprojekter som Fehmarn-forbindelsen.
Tvivler: Nu laver man jo fælles obligationer for Bund og Länder.......

Til det siger europaminister Nicolai Wammen:
Ganske rigtigt.....


- Jeg mener, at vi kan opnå et forhandlingsresultat, hvor der både kan opnås et mere moderne budget, og at der kan komme flere penge til infrastruktur, til uddannelse, til forskning og at vi samtidig får en rabat på én milliard kroner. Noget af det, vi arbejder for, er jo ikke alene danske krav, men noget, hvor vi står sammen med en række andre lande. Der skal bruges færre penge på landbrugsstøtte og bureaukrati i Bruxelles, og til gengæld vil vi bruge flere penge på uddannelse og forskning samt grøn teknologi, siger Nicolai Wammen.

De steder Schäuble har fortrukket det anstrengte smil i smerte.......

Specielt denne har det været meget svært ikke at fnise til at den ramte Wolfgang i valutabalancen (et af de meget ømme punkter......
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26069
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum