Jeg forstår Søvndal

Go down

Jeg forstår Søvndal

Indlæg by Thomas on Man dec 10, 2012 11:09 pm

Nu falder skidtet nemlig sammen

Det står jo rimelig klart at "børnebanden" kun havde til formål at lade sig fjernstyre af gamle landsforrædere, der ikke selv ville kunne komme til at sidde på magten. Man havde brug for "børnebanden" til at tiltrække nye vælgergrupper: Det blev så enten sure socialdemokrater fra Auken fløjen eller repræsentanter fra den kriminelle del af indvandrermiljøet.
"børnebande"="Bjørnebanden" Jeg tror ikke at den bedagede hentydning til Anders And er en tilfældighed, der må ligge noget bag.

"Børnebandens" bagland er ingenlunde tilfredse med at være alibi for gamle kommunister, som de ikke ved noget om, ikke gider høre på - og som i øvrigt tilhører en tid fra før de blev født.

Indtil videre har "børnebanden" tjent sit formål, nemlig at opretholde de magelige og uproduktive stillinger som de gamle kommunister er så afhængige af. Det går nok ikke så forfærdelig meget længere, når man betænker at kommunerne uden modstand har skåret 30.000 SOSU og pædagog stillinger væk. Ingen vil savne en socialrealistisk projektmager med stalinistisk baggrund, som vi så det med Kulturministeren.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26091
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum